Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 10 Nisan Cuma 500. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 10 Nisan Cuma 500. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 500. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Burçin Saruhan ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

10 Nisan Cuma günü yayınlanan haftanın finali bölümünde günün kazanan ismi ortaya çıktı. Fatih Ürek, günün en düşük puanını alan gelininin 9 puan ile Yağnur hanım olduğunu açıkladı. Günün en düşük ikinci puanını alan ismi ise 10 puan ile Neslihan hanım oldu. Günün en yüksek puanını kazanarak çeyrek altını 15 puan elde eden Burçin hanım oldu. Hatice hanım ise 13 puanda kaldı.

500. Bölümde Fatih Ürek ve yarışmacılar, programın büyük başarısını coşkuyla kutladılar! Yaklaşık 3 yıl önce başladığı yolculuğunda program hem neşe, hem de hüzün dolu anlarıyla izleyecileri kendisine bağladı. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya rekabet de programın tuzu biberi oldu. Bu süreçte bizleri takip eden izleyicilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Nice 500 bölümlere…

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.30’da Kanal D’de!