Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 11 Eylül Çarşamba 348. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Eylül Çarşamba 348. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 348. Bölümüyle 11 Eylül Çarşamba günü ekrandaki yerini aldı .Programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı. Videodan o heyecanlı anları izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, kazanan ismi açıkladı. Günün en yüksek puanı olan 20 ile çeyrek altını kazanan gelin Hatice olarak açıklandı.. Elif Hanım ise 10 puanda kaldı.

BUGÜN NELER YAŞANDI?

Hilal ve kayınvalidesi arasında tansiyon yükseliyor!

Hilal’in annesinin evinde kalamaması ortaya çıkınca Hilal ve kayınvalidesi Suzan Hanım stüdyoda yüzleşti!

Suzan Hanım’ın “Hilal annesinin evinde kalamaz” sözleri büyük tepki aldı. Hilal’in özgürlüğünün kısıtlandığını düşünen diğer kayınvalideler ve gelinler Suzan Hanım’a oldukça tepki gösterse de Suzan Hanım düşüncesinden vazgeçmedi. Peki Hilal kayınvalidesiyle bu konuda nasıl yüzleşti?

Hilal’in annesinden şok açıklamalar!

Hilal’in annesinde yatıya kalamaması şaşkınlık yarattı.

Hilal’in annesi Hilal’e gönderdiği mesaj stüdyoda gergin anlar yaşattı. Hilal’in eşiyle birlikte ya da yalnız annesinin evinde kalamadığı ortaya çıktı. Hilal, annesinde kalamamasını diğer gelin adaylarına nasıl açıkladı? Hilal, kayınvalidesinden bu konuda baskı mı görüyor? Peki diğer kayınvalideler Suzan Hanım’a nasıl tepki gösterdi?

Hanımağa Reyhan!

Reyhan Hanım ve kayınvalideler arasında yaşanan hanımağa tartışması olay oldu!

Suzan Hanım’ın kendisini hanımağa olarak ilan etmesi Reyhan Hanım’ın diline bir hayli dolanıyor. Diğer kayınvalideler Suzan Hanım’ın hanımağa olamayacağı söylerken Reyhan Hanım bakın nasıl karşılık verdi? Stüdyoda yaşanan eğlenceli anlar kayınvalidelerin hanımağalık tartışmasıyla son buldu!