Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 11 Nisan Perşembe 279. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 11 Nisan Perşembe 279. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 279. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği programın bugünkü bölümü yine hareketli geçti.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekinci, Güngör Üzüm ve Ezgi Yıldırım aldı! Çeyrek altını ise, bir Gülcan hanım kazandı.

Bugün başka neler yaşandı?

Beyza ve Nazlı Hanım arasındaki sorunlara bugün bir yenisi daha eklendi!

Beyza, kaynanası Nazlı Hanıma “Bazen o kadar çok gereksiz konuşuyorsun ki… Bu kadar gereksiz konuşma yapma ya!” diye tepki gösterdi. Fatih Ürek bu tepkiyi gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Nazlı Hanım, duydukları karşısında çok şaşırdı. İkili arasındaki sorun Beyza’nın eşinin hayat ile ilgili durumları sadece kendisi ile paylaştığını söylemesi ile ortaya çıktı. Nazlı Hanım bu söyleme itiraz etti ve gergin bir şekilde gelini ile bu konu üzerinden tartışmaya başladı.

Beyza, eşinin aile içinde paylaşamadığı durumların olduğunu söylemesi Nazlı Hanıma inandırıcı gelmedi. Kendisi ile paylaştığı çok şeyin olduğunu söylemesine karşı Beyza, içine kapanık olduğunu söylediği eşinin annesinden ve babasından çekindiğini itiraf etti. Nazlı Hanım bu söylem karşısında şaşkınlığını gizleyemedi…

“Kimin gelini güzel?” sorusuna Reyhan Hanımın yanıtları eğlenceli anlar yaşattı!

Kaynanalar odasında gelinlerden hangisinin daha güzel olduğu tartışması başladı. Her kaynana kendi gelinini övmeye başladı. Reyhan Hanım ise, Ezgi’nin güzelliğine övgü yaptıktan sonra kendisine de payeler çıkarmaya başladı. Bütün gelinlerden daha alımlı olduğunu söyleyince herkes gülmeye ve onu eleştirmeye başladılar. Gün sonu değerlendirmesine de taşınan olaylara gelinler de dahil oldular. Oklar tekrar Reyhan Hanımın üzerine çevrildi. Fatih Ürek bile, Reyhan Hanımın söylediklerini tiiye almaya başladı. Keyifli anlar yaşatan tartışma eğlenceli muhabbete dönüştü…