Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 12 Aralık Perşembe 414. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 12 Aralık Perşembe 414. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 414. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! 12 Aralık Perşembe günü izleyicilerle buluşan programda yaşananların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Kazanan ismi Fatih Ürek açıkladı.

Günün en düşük puanını 6 puan ile Yağmur aldı. 9 puan ile Buse hanım en düşük ikinci puanı alan isimdi. Elif hanım 14 puan ile günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazandı. Aydan hanım ise 13 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Buse, kaynanası Şükriye Hanımın kendisine verdiği düşük puan sonrası çıldırdı!

Şükriye Hanım yarışmaya başladığı günden itibaren puanlama sırasında çok heyecanlanıp söylediğinin aksine davranıyordu. Bu durumda gelini Buse’ni kendisinden düşük puanlar almasına neden oluyordu. Bu bölümde de aynı olay yaşanınca Buse kendisini tutamadı. Çığlık çığlığa kaynanasına tepki gösterdi. Başta Şükriye Hanım olmak üzere diğer gelinler bu aşırı tepkiye çok şaşırdılar. Şükriye Hanımı teselli etmek de diğer gelinlere kaldı.