Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları fena ters köşe yaptı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları fena ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın konuk oyuncu olarak yer aldığı Aman Reis Duymasın filminin galası yapıldı.Bilindiği üzere film, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosu tarafından yapıldı ve eğlenceli sahneleri ile biliniyor.

Bir mafya dizisi olarak ağır diyalogların yaşandığı EDHO’nun kadrosunun, sinemalarda eğlenceli sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkacağı projenin olumsuz etkileri olup olmayacağı konusu da gündemde. Bu nokta EDHO izleyicilerinin ters köşe yatıran bir sinema filmi izleyeceklerini hatırlatalım.

Oktay Kaynarca, da filmi galada izleme fırsatı elde etti. Oyuncu, “Ben biliyorum ki çok çalıştı arkadaşlar. O büyük tempodan sonra yazın da bu işin yoğunluğuna girdiler. O yoğunlukla bu filmi çektiler. Hakikaten o sıcakta bu filmi ortaya çıkardılar. Güzel ve eğlenceli bir film olduğunu biliyorum” açıklamasını yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları fena ters köşe yaptı! 7

Kendisinin konuk oyuncu olduğunu ifade eden Kaynarca, “Ben gerçekten duymadım, görmedim” diyerek galadan önce izlemediğini, seti de görmediğini ifade etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi ağır bir dizinin bu komedi performansları sonrasında izleyiciyi yabancılaştırması gibi bir durumun olup olmayacağı konusunda değerlendirmesi sorulan Oktay Kaynarca, dizide de bir komedi unsurunun olduğunun altını çizdi.

Kaynarca, “O komediyi de sık sık kullanıyor yapım ve senaryo. Onu mümkün olduğu kadar hayata geçiriyoruz. Seyircinin de çok hoşlandığı bir taraf o. Filmde bunun tamamen yoğunlaştırılmışını göreceğimiz için çok yabancılaşmayacaktır. Ters köşe bir film bence. Durum komedisi olduğu için o durum komedisi insanların hoşuna gidecek diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynarca’nın Uçankuş TV’deki açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz: