Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 13 Aralık Cuma 415. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Aralık Cuma 415. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in başarılı sunumuyla Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta 415. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yağmur Öz ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan yarışmadaki o anları izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, günün kazanan ismini açıkladı. O anlarda yaşanan heyecan da ekrana yansıdı. 8 puan ile Elif hanımdan 2 puan da kesildi 6 puan ile en düşük puanı aldı. 9 puan ile Buse hanım da ikinci en düşük puanı aldı. Çeyrek altını kazanan gelin hanım ise 12 puan elde eden Aydan hanım oldu. Yağmur hanım ise 11 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER YAŞANDI?

Elif ve Yağmur arasında çıkan elbise krizi büyük tartışmaya neden oldu!

Gelinler hafta finali için elbiselerini seçtikten sonra Elif ile Yağmur arasında büyük kriz çıktı. Elif, Yağmur’un giydiği elbiseyi kendisi seçtiğini ve makyajı ile saçlarını ona göre yaptırdığını söyledi. Bu yüzden Yağmur’dan elbiseyi çıkartmasını istedi. Yağmur ise Elif’e, giydiği elbiseyi seçtiğini görmediğini ve çıkartmayacağını söyledi. İki yarışmacı arasında çıkan sert tartışmayı Aydan önlemeye çalışsa da tartışma stüdyoda devam etti. Kıvılcımlar kaynanalar odasına ulaşınca Çiğdem Hanım ve Ayten Hanım da tartışmanın içine düştüler…