Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 17 Eylül Salı 352. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 17 Eylül Salı 352. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Gelinim Mutfakta 351. Bölümüyle 17 Eylül Salı günü ekrandaki yerini aldı. Bugünkü programda gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Kıymet Çoban ve Elif Akçam aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinim Mutfkta yarışmasının 17 Eylül Salı günü ekrana gelen bölümünde 16 puanla günün en yüksek puanını alan Elif hanım çeyrek altının sahibi oldu.Kıymet hanım 14 puanda kalarak altını kaçırdı.

Peki programın bugünkü bölümünde başka hangi gelişmeler yaşandı?

Reyhan ve Hüsniye Hanımın mesajları ortalığı karıştırdı!

Reyhan Hanım ve Hüsniye Hanım kaynanalara zehir zemberek mesaj yolladılar!

Program ekibi kaynanalara ardı ardına iki tane VTR izletti. Bu VTR’lerde Reyhan Hanım ve Hüsniye Hanımın mesajları bulunmaktaydı. Yarışmadan ayrılanlar arkasından kına yakıp oynayan kaynanalara sert sözlerle yüklendiler. İkilinin mesajını dinleyen kaynanalar ve gelinler bu konunun değerlendirmesini yaptılar. Özellikle Çiğdem Hanım, kendisini hedef alan Hüsniye Hanımın açıklamalarına çok sinirlendi….

Kaynanasından geline 20 bilezik!

Nur Hanımın, gelini Kıymet’e destek için taktığı bilezikler tartışma çıkardı!

Nur Hanım, elinde bileziklerle mutfağa girdi. Destek adı altında o bilezikleri nispet yapar gibi Kıymet’in koluna taktı. Arkasından da kutlarcasına roman havası eşliğinde oynadılar. Bu anları izleyenler onları eleştirmekten geri kalmadılar. Şov yapmakla suçladıkları Nur Hanım ve Kıymet kendilerini savunmak zorunda kaldılar…