Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 22 Mart Cuma 265. Bölüm Fragmanı İzle

Gelinim Mutfakta 22 Mart Cuma 265. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 22 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 265. Bölümünde haftanın finali var. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği yarışmanın finalinde neler olacağı merak ediliyor. Haftanın finalinde herkesi şaşırtan bir eleme yaşanıyor! Videodan 265. bölümün fragmanını izleyebilirsiniz.

Haftanın en düşük puanını 3 gelin alınca elenen isim kura sonucu belirleniyor! Beş altın bileziği kim kazandı? Kura sonucu yarışmadan ayrılan gelin ve kaynana kim? Hepsi ve daha fazlası yayınlanacak yeni bölümde… Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 12.15’te Kanal D’de!

Peki programın 21 Mart Perşembe günü ekrana gelen 264. bölümünde neler yaşanmıştı?

Gelinim Mutfakta 264. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan eşit ve yüksek Beyza Bitmiş, Ezgi Yıldırım ve Gülcan Ekinci aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında Beyza gelin kazandı! Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasının 21 Mart Perşembe günü ekrana gelen 264. bölümünde yaşananların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Nazlı Hanım ve gelini Beyza arasındaki takı sorunu bu bölümde son buldu. Takı mevzusu yüzünden gelininin üzgün olduğunu bu programda öğrenen Nazlı Hanım bunu telafi etmek istedi. Yanında getirdiği iki çeyrek altını ve bir bileziği program esnasında taktı. Beyza bu anlarda duygusal anlar yaşadı. Sonrasında ise, bu durum gelinler ve kaynanalar tarafından eleştirilmekten kurtulamadı. Gelinler inatla Nazlı Hanımın, Beyza’nın ağzını kapatması için taktığından dem vurdular. Kaynanalar da, bu takı merasiminin geç olduğuna kanaat getirdiler. Beyza ve Nazlı Hanım bu eleştiriler karşısında kendilerini savundular…

Programın açılışı sırasında hem Fatih Ürek’i, hem de gelinleri şaşırtan bir olay yaşandı. Kaynanalar ağızlarını bantlayarak protesto pankartları açtılar. Yemek tadımı sırasında gelinlerin kendi üstlerine çok geldiğini düşünen kaynanalar böyle bir yönteme başvurdular. 90 saniyelik yemek anlatımını yapmayarak protestolarını sürdürdüler. Kendileri anlatmadıkları için gelinlerin günün yemeğinde başarılı olmayacaklarını göstermek istediler. 90 saniyelik sürede gelinler, yemeği nasıl yapacaklarını anlattılar; kaynanalar ise, sadece başları ile onay vermekle yetindiler. Ortaya da eğlenceli anlar çıktı…