Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’den Erkenci Kuş dizisinde unutulmasını istemediği detay!

Demet Özdemir’den Erkenci Kuş dizisinde unutulmasını istemediği detay!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Erkenci Kuş dizisinin 35. yeni bölümü izleyicilerle 23 Mart Cumartesi akşamı buluşacak. Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok önemli sahneler yer alacak.

Demet Özdemir, instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayvan dostlarımız ile ilgili sahnelerin dizide yer alacağını belirtiyor ve “İstiyorum ki yayınlanıp unutulmasın bu bölüm” diyerek de özellikle konuya dikkat çekti.

Demet Özdemir’in instagram mesajı ve paylaştığı fotoğraf şöyle:

Yayınlanacak bölümde çok güzel dostlarımız var , şiddete uğramış terkedilmiş ve bir çok travma yaşamış ama gözlerinde bir çok şey gördüğüm sevgiyi açlığı gördüğüm dostlarımız var ? #kadıköyköpekbarınağı … istiyorum ki yayınlanıp unutulmasın bu bölüm . Dersler çıkartalım , sahiplenelim , onları sevelim ama çok sevelim gerekiyorsa herşeyden çok sevelim … Sahiplenmek değil yapmamız gereken sadece onlara her rastladığımız yerde onları sevelim onlara sahip çıkalım … en kısa zamanda konforlu yaşayabileceğiniz bir eve çıkar çıkmaz sizlerden birini görmek her sabah görmek dileğiyle ❤️

Demet Özdemir'den Erkenci Kuş dizisinde unutulmasını istemediği detay! 7