Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Salı 308. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Salı 308. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Salı günü yayınlanan 308. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Vahide Bakhshayeshizadeh, Güngör Üzüm ve Ezgi Yıldırım aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Fatih Ürek kazanan ismi açıkladı. Vahide hanım günün en yüksek puanını elde ette ve birinci oldu. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Gelinim Mutfakta yarışmasının bugünkü bölümünde neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta 308. Bölümde Ezgi ve Gülcan, bir önceki bölümde yaptıkları sert tartışmadan sonra bu bölümde de tartışmaya devam ettiler!

Stüdyodaki gelinlere bir gün önce yaşanan bir olay izlettirildi. VTR’de Reyhan Hanım, Besime Hanımı Gülcan konusunda eleştiriyordu. Ona göre Gülcan yönetmen, Besime Hanım oyuncu. Gülcan’ın, program boyunca Besime Hanımı yönettiğini, parmağında oynattığını ifade etti. Besime Hanım ise, Reyhan Hanımın bu saptamalarına katılmadı. Ona göre Gülcan, kendi kendine gelin-güvey oluyormuş.

Gelinler tarafında ise, Ezgi ve Gülcan izledikleri VTR hakkında yorum yapmaya başladılar. İkili arasında “sözünü geçirme” tartışması başladı. Ezgi, Gülcan’ı kaynanası Besime Hanıma sözünü geçirdiğini söyledikten sonra Gülcan, “Sen kendi kaynanana sözünü geçiremediğin için gocunuyorsun!” diye karşılık verdi. İkilinini bu anlardan sonra sesleri yükselmeye, tartışma sertleşmeye başladı…