Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 26 Kasım Salı 402. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Kasım Salı 402. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

26 Kasım Salı günü Kanal D ekranında Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta 402. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Duygu Çınar aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! O anları videodan izleyebilirsiniz…

Günün en düşük puanını alan gelini Melike hanım oldu,7 puan aldı… En düşük puan alan ikinci gelin ise, 9 puan ile Ayda hanım oldu. 16 puanla günün en yüksek puanını Duygu hanım aldı ve çeyrek altını kazandı. Elif hanım ise 15 puan ile altını kaçırdı.

Bugün Başka Neler Oldu?

Başı dönen Duygu baygınlık geçirdi!

Yemek tadımı ve puanlama sırası Aysel Hanıma geldiği sırada gelini Duygu ayakta durmakta zorluk çekti. Aysel Hanımın puanlaması bittikten sonra Duygu, kendisini daha da kötü hissetmeye başladı. Ayakta duramayan Duygu, kaynanası Aysel Hanımın kollarında baygınlık geçirdi.

İlk müdahalesini Elif yaptıktan sonra sağlık ekipleri tarafından dışarı alındı. Tedavisi bittikten sonra tekrar yarışmaya geri döndü. Onu bu durumu öncelikle kaynanası Aysel Hanımı ve diğer yarışmacıları çok korkuttu.