Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 31 Ekim Perşembe 384. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 31 Ekim Perşembe 384. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının 31 Ekim Perşembe günü 384. bölümü ekranda yer aldı. Gelinim Mutfakta 384. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Melike Denktaş aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan detayları izleyebilirsiniz.

6 puan ile Fadime hanım ve 9 puanla Duygu hanımlar günün en düşük puanlarını aldılar. Günün en yüksek puanını 16 puanla Elif hanım elde etti ve çeyrek altını kazandı. Melike hanım ise 14 puanda kaldı.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Fatma Hanımın, kardeşi hakkında anlattıkları herkesin içini cız ettirdi!

Fadime, evinin eksikliklerini anlattığı bir video hazırlayıp yayında herkese izlettirdi. Videoda evinin bazı bölümlerinin tadilata ihtiyacı olduğundan bahsederek kaynanası Fatma Hanıma gizli mesajlar yolladı. Fatma Hanım ise, evi onlara verdiğinden bahsederek yaptığı iyiliği ortaya koydu. Fatih Ürek bu videoyu gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Fatma Hanıma, evi neden oğlunun üstüne yapmadığını sordu. Fatma Hanım, o evin annesine ait olduğunu ve evde hakkı olan erkek kardeşinin olduğnu söyledi. Bu olay erkek kardeşinin sağlık durumunun ortaya çıkmasına neden oldu. Fatma Hanım, kardeşi ile ilgili durumu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Anlattıklarını dinleyenler ise, ona hak vererek Fadime’yi eleştirmeye başladılar…