Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 5 Eylül Perşembe 344. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Eylül Perşembe 344. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 344. Bölümüyle 5 Eylül Perşembe günü ekrandaki yerini aldı. Kanal D’de yayınlanan yarışmasının 344. bölümünde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Peki altın kime gitti?

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Hatice Karabulut aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Günün en yüksek puanını alan isim Hatice oldu. Toplam 15 puan elde eden Hatice hanım çeyrek altını aldı. Hatice geline tepkiler vardı. Kimsenin alkışlamaması dikkat çekti. “İlk defa 4 kaynana birden alkışlamıyor” diye eleştiriler geldi.

Gelinim Mutfakta 344.bölümde başka neler oldu?

Çiğdem Hanımı ağlatan olay!

Çiğdem Hanım, Hüsniye Hanımın puanlamasından sonra sinirlerine hakim olamıyor ve ağlamaya başlıyor!

Hüsniye Hanımın tadım ve puanlaması sonrası ortalık bir kez daha karıştı. Her zamanki gibi 1’leri kullanıp, açıklamalarında alaycı bir tavır takınması herkesi germeye başladı. Özeliikle puanlama sonrasında Çiğdem Hanım açtı ağzını, yumdu gözünü. Onu vicdansızlıkla suçladı ve öfkeli haliyle ortalığı kasıp kavurdu. Hüsniye Hanım ile diğerleri de harareti yüksek tartışmanın içerisine girdiler. Sonrasında ise Çiğdem Hanım, sinir boşalması yaşayarak ağlamaya başladı. Fatih Ürek onu teselli etmeye çalışsa da öfkesi dinmek bilmedi..

Gelinler kaynanalar odasını bastı!

Yağmur, Reyhan Hanımın kendisi hakkında söylediklerinden sonra kayanalar odasına gidiyor ve onun arkasında da diğerleri…

Gelinlere Reyhan Hanımın, Yağmur hakkında söyledikleri VTR ile izlettirildi. Videoda Reyhan Hanımın, Yağmur dominantlığı hakkında olumsuz açıklamaları bulunuyordu. Yağmur izledikten sonra soluğu kaynanalar odasında alıyor. Reyhan Hanıma sert bir tepki gösteriyor. Çiğdem Hanım ise, Reyhan’ın odaya gelmesinden rahatsız olduğunu söyleyerek çıkmasını istiyor. Yağmur’un kaynanası Necla Hanım da, Çiğdem Hanımın bu çıkışına öfkeleniyor ve onunla tartışmaya başlıyor. Kaynanalar odasının perdesi kapalı olduğu için içeride neler olduğunu merak eden diğer gelinlerde odaya doluşunca ortalık karışıyor…