Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta bugün 3 Nisan Çarşamba 273. Bölümde kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta bugün 3 Nisan Çarşamba 273. Bölümde kim birinci oldu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yine dikkat çeken detaylar vardı. 3 Nisan Çarşamba günü programın 273. bölümü izleyicilerle buluştu.

Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 273. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gülcan Ekinci ve Burcu Pekgöz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Kazanan gelini videodan izleyebilirsiniz.

Başka neler yaşandı?

Nazlı Hanımın, ev işleri ile ilgili suçlamaları karşısında Beyza çok sinirlendi. Gelin ve kaynana arasında soğuk rüzgarlar esti!

Beyza, kaynanası Nazlı Hanımın “Beyza, ben de olduğundan beri yemekleri ben yapıyorum! Beyza’nın yemek yaptığını görmedim!” diye yaptığı açıklamalara çok kırıldı. Hemen savunmasını yaptı. Örnekler vererek kaynanasının söylediklerini çürütmeye çalıştı. Nazlı Hanım ise, söylediklerinin arkasında durdu ve sinirli bir şekilde gelinine çıkıştı. Sonrasında ise Nazlı Hanım, evin temizliği konusunda da suçlayınca Beyza ağlamaklı oldu. Kaynanasının tavrını eleştirmeye ve yaptığı ev işlerini ona kabul ettirmeye çalıştı. Nazlı Hanım, eşi dostuna videolar çektirip gerçekleri ortaya çıkartacağını iddia etti. Fatih Ürek başta olmak üzere, stüdyoda bulunanlar ikilinin tartışmasını şaşkınlıkla izlediler…

Beyza, Burcu’nun kendisine verdiği imalı hediyelere çok sert tepki gösterdi!

Burcu, Beyza’nın kaynanasından korkup açıklamalarında sürekli geri adım attığını söyleyerek hediyeler verdi. Hediyelerin üzerinde ” R Beyza” yazıyordu. “R” harfi otomatik viteslerde geri vites anlamında olduğundan bu benzetmeyi yaptığını açıkladı. Hediyeleri Beyza’nın masasına yerleştirdi. Beyza önce, geri vites yapmadığının savunmasında bulundu. Sonrasında ise, Burcu’nun hediyelerini yere atarak parçalanmalarını sağladı. Bu andan itibaren ikili arasında çok sert tartışma başladı…