Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelinim Mutfakta’da Rümeysa’nın ani ayrılışında, kafaları karıştıran başka bir durum var!

Gelinim Mutfakta’da Rümeysa’nın ani ayrılışında, kafaları karıştıran başka bir durum var!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Fatih Ürek’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının dün (11 Ocak) ekrana gelen haftanın finalinde 5 altın bileziği almaya Rümeysa hak kazandı. Ancak Rümeysa’nın aldığı karar herkesi çok şaşırttı.

Bu arada Ezgi ve Reyhan kaynana, yine çeşitli bahanelerle yarışmadan elenmedi. İzleyiciler konuya ilişkin eleştirilerini sosyal medyada dile getirdi.

Kanal D’de ekrana gelen; sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı ‘Gelinim Mutfakta’da 43. haftanın finali, izleyiciyi isyan ettiren bir olayla tamamlandı. Geçtiğimiz haftalarda yarışmaya üçüncü kez dahil edilen Reyhan kaynana ve gelini Ezgi, haftayı sonuncu tamamlamalarına rağmen yine elenmeyince, yarışma iyice inandırıcılığını yitirdi.

Gelinim Mutfakta'da Rümeysa'nın ani ayrılışında, kafaları karıştıran başka bir durum var! 8

Gelinim Mutfakta’da haftanın son gününde 75 puanla Rümeysa birinci olup 5 altın bileziği koluna taktı. Diğer yarışmacılardan Yağnur 60 ve Sina 57 puan toplarken Ezgi ise 56 puanla haftanın sonuncusu oldu.

Bu sonuçlara göre Ezgi ve Reyhan kaynanın elenmesi gerekirken, birinci olan Rümeysa aniden çekilme kararı aldıklarını açıkladı. Yarışmacı, bu karara gerekçe olarak da hastası olduğunu ve eğitimine yoğunlaşması gerektiğini gösterdi.

Rümeysa’nın bu kafa karıştıran kararıyla birlikte Ezgi ve Reyhan kaynananın yarışmaya kaldıkları yerden devam edecekleri anlaşıldı. Ancak bu olay, akıllara direkt geçtiğimiz haftalarda yarışan Burcu ve Nurten Hanımı getirdi.

Gelinim Mutfakta'da Rümeysa'nın ani ayrılışında, kafaları karıştıran başka bir durum var! 9

Programın 28. haftasında yine Ezgi, 56 puanla gün sonuncusu olmuştu. Ancak Burcu, kaynanası Nurten Hanımın babasının sağlık sorunları yaşadığını gerekçe göstererek aniden yarışmadan çekilme kararı aldığını duyurmuştu.