Ana sayfa Dizi Haberleri Gelişiyle hayranlarını çok sevindiren Behzat Ç.’de sete geri sayım başladı!

Gelişiyle hayranlarını çok sevindiren Behzat Ç.’de sete geri sayım başladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinden Behzat Ç. bir kez daha geri dönüyor. Unutulmaz dizinin yeni bölümleri çok yakında BluTV’de izleyiciyle buluşacak. Hazırlıkları tam gaz süren dizinin sete çıkmasına çok az kaldı.

Yeniden gelişiyle büyük mutluluk yaratan, gelişi heyecanla beklenen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi isimli dizide hazırlıklar son aşamaya geldi. Dizinin eski ve yeni oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Provadan paylaşılan fotoğraflar heyecanı iyice artırdı. Ekip için şimdi artık sete çıkma zamanı.

Gelişiyle hayranlarını çok sevindiren Behzat Ç.’de sete geri sayım başladı! 8

Behzat Ç dizisi ilk yayınlandığı dönemde çok büyük ilgi çekti ama hikayedeki bazı ayrıntıların rahatsızlık yaratması sonucunda çok sevilmesine rağmen yayınına son verilmişti. Ancak Behzat Ç. hiçbir zaman unutulmadı. Bunu fırsat olarak gören Blu TV, 2019 yılında geri dönüşe imza attı. Ancak Behzat Ç’nin tekrar dönüşü senaryo sorunları nedeniyle tam da beklenildiği gibi olmadı. Erdal Beşikçioğlu’nun da bu senaryo sorunlarını öne çıkartarak devam etmek istememesi herkesi üzmüştü. Ancak şimdi yeni bir dönem başlıyor.

Sıra dışı polis Behzat ve adamlarının hikayesi çok yakında Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi bir kez daha BluTV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hem de neredeyse aynı kadroyla. Yeni kadrodaki en önemli eksiklik Harun karakterini canlandıran Fatih Artman oldu.

Gelişiyle hayranlarını çok sevindiren Behzat Ç.’de sete geri sayım başladı! 9

Ancak kadroya yeni isimlerin eklendiği de ortaya çıkıyor. Bu isimlerden birisi de yakın zamanda belli oldu. Genç kuşağın başarılı isimlerinden Burak Dakak da artık Behzat Ç.’nin kadrosunda.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı yeni orijinal içerikte usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha kamera karşısına geçecek. İlk duyurusunun yapılmasıyla sosyal medyanın bir numaralı gündemi haline gelen Behzat Ç.’nin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Dizi sekiz bölüm olarak çekilecek.