Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Çeşme’deki düğünleri çılgınca bir eğlenceye sahne oldu!

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Çeşme’deki düğünleri çılgınca bir eğlenceye sahne oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’de yayınlanan Destan dizisinde oynayan Ebru Şahin, dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü iki düğün töreni ile magazin gündeminden düşmüyor şu sıralar! Uzun süredir ünlü basketbolcu Cedi Osman ile birlikte olan Ebru Şahin, Mayıs ayında nişanlanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Makendonya’da yapılan bir nikahla evlenen çiftin bu özel gününde aileleri ve sevdiklerinin bir kısmı yanlarında olabilmişti. Makendonya’nın Ohrid Gölü üzerindeki bir teknede yapılan küçük nikah töreni ile evlenen çift, mutlu anlarını instagram sayfalarından da paylaşmıştı.

Ebru Şahin’in nikah için seçtiği gelinlik çok konuşulmuştu. Oyuncunun ayrıca Çeşme’de daha büyük bir düğün töreni yapacağı da biliniyordu. 7 Temmuz günü Çeşme’de yapılan düğünde çok sayıda kişinin yer aldığı bir tören düzenlendi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Çeşme'deki düğünleri çılgınca bir eğlenceye sahne oldu! 9

Ebru Şahin’in oyuncu arkadaşları Aslıhan Güner, Aslıhan Gürbüz gibi isimler de bu düğüne katılanlar arasındaydı. Sosyal medyada düğüne katılanların yaptıkları paylaşımlar büyük dikkat çekti. Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın temsili nikahlarını ise Acun Ilıcalı kıydı. Daha önce Makedonya’da evlenen çiftin düğün törenlerindeki bu güzel sürpriz de davetlileri eğlendiren bir başka ayrıntı oldu.

Bu kez ince askılı ve pileli bir kumaşa sahip uzun bir gelinlik giydi Ebru Şahin. Düğün alanına girerken çiçekler, konfetilerle karşılanan çifti bu mutlu günlerinde aileleri, dostları, sevenleri yalnız bırakmadılar.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Çeşme'deki düğünleri çılgınca bir eğlenceye sahne oldu! 10

Ebru Şahin’in nikahtan sonra tekrar kıyafet değiştirdiği sosyal medyadaki paylaşımlarda da yer almakta. Çift, düğünün ilerleyen saatlerinde çılgınca dans edip eğlendiler. Şahin’in straplez ve dantellerle süslü, derin yırtmaçlı ve eldivenli gelinliği ise çok beğenildi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Çeşme'deki düğünleri çılgınca bir eğlenceye sahne oldu! 11

Düğünden yansıyan fotoğraflar ve videolar, Ebru Şahin’in hayranları tarafından sosyal medyada büyük beğeni aldı. Çiftin nikahından pek çok video paylaşıldı…


İşte düğün alanına gelen gelin ve damadın coşkuyla karşılandığı o anlar…

Ebru Şahin ve Cedi Osman, nikahtan sonra yapılan after party’deki danslarıyla da büyük dikkat çektiler…