Ana sayfa Dizi Haberleri Ve sonunda yayın tarihi belli oldu! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, son hız geliyor!

Ve sonunda yayın tarihi belli oldu! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, son hız geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yaz sezonundaki iddialı yapımlarından birisi de Gelsin Hayat Bildiği Gibi. Oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken dizi, karakterleri ile fenomen olmaya aday bir yapım aynı zamanda! Hikayesi ile de cezbedici yanları şimdiden konuşulmaya başlayan yapımda Gani Müjde’nin de imzasının olması, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini ayrı bir yere koyuyor…

Önümüzdeki günlerde sıkça konuşacağımız karakterleri ve hikayesiyle güçlü bir yapım olarak gündeme gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaristliğini ve proje tasarımını Gani Müjde üstleniyor. Başrollerde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın yer aldığı dizi için geri sayım başladı…

Bir süredir yayın tarihi merakla bekleniyordu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin. Gani Müjde geçtiğimiz günlerde 21 Temmuz’da başlayacağını bildirdiği sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri çekmişti. Ancak kısa süre içinde silmesi, yayın tarihinin netleşmediğini ortaya koymuştu.

Ve sonunda yayın tarihi belli oldu! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, son hız geliyor! 8

Bir kaç gün içinde durum belli oldu ve artık Perşembe akşamlarının yeni fenomen yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 21 Temmuz’da ilk bölümüyle ekrana geleceği netleşti. Yapımcılığı’nı BKM’nin üstlendiği ve yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı dizide Ertan Saban’ı, Sadi Payaslı karakteri ile çok konuşacağız!

Bambaşka bir hayat yaşarken öğretmen olarak Karabayır Lisesi’nde çalışmaya başlayan ve yolunun kesiştiği ıslah evinden gelen beş gençle birlikte Sadi Payaslı’nın etkileyici hayat hikayesi ekrana taşınacak. Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin karşısındaki rakipleri ise İçimizdeki Ateş, Seni Kalbime Sakladım ve Duy Beni dizileri olacak.

Ve sonunda yayın tarihi belli oldu! Gelsin Hayat Bildiği Gibi, son hız geliyor! 9

Sıra dışı bir konusu olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosu şöyle: Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.

Tanıtımı büyük ilgi gören dizide Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek. Sadi Payaslı, muhtemelen önümüzdeki günlerin yeni fenomen karakteri olacak.