Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor!

Disney Plus’ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor!

tarafından zk zk

14 Haziran’da Türkiye’deki yayın hayatına başlayan dijital platform Disney Plus, pek çok Türk oyuncu ile anlaşmalar yapmıştı. Birer birer başarılı, deneyimli ve popüler isimleri bünyesine katan Disney Plus, iddialı yapımları da devreye koymaya başladı!

Bu diziler içinde ilk olarak Kaçış yayınlandı. Ardından Dünyayla Benim Aramda dizisi. Daha sonra Ben Gri dizisi yayınlanmaya başlandı. Bu arada platformun Atatürk dizisinin çekimlerinin sürdüğü de biliniyor. Kısa bir tanıtım da ekrana gelmişti. Ayrıca yaz aylarında Avcı dizisinin çekimleri de bitti.

Bu dizilerle birlikte uzun zamandır konuşulan ve başrollerden birini Can Yaman’ın oynayacağı El Turco dizisi de gündeme gelmekte. Ayrıca Halit Ergenç’in de rol alacağı Nomen dizisi de yine konuşulan diziler arasında. Yine Disney +’ın iddialı bir başka yapımı da RU dizisi olacak.

Disney Plus'ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor! 10

Disney + Türkiye’nin bu iddialı yapımlarının yanı sıra başka sürprizler de aboneleri bekliyor. Geçtiğimiz günlerde platformun yeni projeleriyle ilgili olarak bir basın toplantısı gerçekleştirildi.
The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’in açılışını yaptığı basın toplantısında, Disney +’ın Kasım ayı da dahil olmak üzere 164 milyon aboneye ulaşıldığı bilgisi verildi.

Disney Plus'ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor! 11

Drama Direktörü Türkan Yurdam Kaçış ve Ben Gri ile birlikte Kral Şakir: Geri Dönüşüm ve Dünyayla Benim Aramda içeriklerinin de çok başarılı izlenme sayılarına ulaştığını belirtti. Açıklamada, yerli orijinal film ve dizi projeleri arasında komedinin önde gelen isimlerinin dört yerli filminin çok yakında platformda izleyiciyle buluşacağını ifade etti.

9 Aralık’ta Çamaşırhane’nin yapımını üstlendiği, Şahan ve Togan Gökbakar’ın serinin son filmi Recep Ivedik 7 izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ayrıca BKM yapımı olan Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve Ozan Açıktan’ın yönettiği Yılbaşı Gecesi filmi 30 Aralık’ta yayına girerken, Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bursa Bülbülü’ de yakında Disney+’ta yayınlanacak. Bir başka yapım İbrahim Büyükak’ın yarattığı ve başrolü Oğuzhan Koç’la paylaştığı 25 Film yapımı Özür Dilerim filmi olacak.

Disney Plus'ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor! 12

Bu dikkat çeken yapımların yanı sıra uzun zamandır konuşulan Alice Müzikali de yine Disney + aboneleriyle yakında buluşmaya hazırlanıyor! Zorlu PSM, idPro ve BKM’nin yapımını üstlendiği müzikalde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar rol almakta.

Henüz yayın tarihleri belli olmayan ancak yakında abonelerle buluşması beklenen yapımlardan birisi de başrolde Pınar Deniz’in yer aldığı BKM imzalı, Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Soner Caner’in yönettiği yetenekli bir yıldızın gizemli hikayesini anlatan “Aktris” dizisi. Daha önce Avcı olarak ismi lanse edilen dizinin Aktris olarak değiştirildiği de öğrenildi.

Med Yapım imzalı ve başrolde Meryem Uzerli’nin yer aldığı ve Bahadır Karataş ile Burak Çaldır’ın yönetmenliğini yaptığı “RU” kod adlı orijinal dizi de yakında abonelerle buluşacak. RU, hikayesi Ege’de geçen sıra dışı bir aşkı konu alıyor.

Ay Yapım imzalı, Emin Alper tarafından yönetilen “Arayış” dizisinde de başrolleri Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşmakta.

Yine bir Ay Yapım projesi olan El Turco’nun yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor. Kerem Deren ile Çisil Hazal Tenim’in kaleme aldığı dizide Can Yaman başrolde. Hasan Balaban’ın efsanevi destanını konu alan “El Turco” kod adlı dizi de merakla bekleniyor.

Disney Plus'ın merakla beklenen dizileri RU, Arayış, El Turco, Nomen, Atatürk, Aktris teker teker geliyor! 13

Yine özgün hikayesi ile merak konusu olan bir başka yapım da Med Yapım imzalı bilim kurgu ve aşk hikayesini barındıran “Numen” kod adlı dizi. Bu dizide başrolleri Halit Ergenç, Songül Öden ve Melis Sezen paylaşırken, yönetmeliğini Özer Feyzioğlu ile Boran Güney ve Erhan Yürük yapıyor.

29 Ekim’de ilk tanıtımı yayınlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel olarak Disney + tarafından bir jest olarak çekilen Atatürk dizisi de bir yıl sonra yayınlanacak. Lanistar Media imzalı “Atatürk” dizisinin başrolünde Aras Bulut İynemli rol almakta. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı dizi için büyük bir titizlikle çalışmalar sürüyor. Dünya çapında projesyonel isimlerin, uzman bir kadro ve prodüksiyonun görev aldığı dizi, Atatürk’ün çocukluk yıllarından milli mücadeleye giden hikayesini, insani vasıflarını öne koyan bir kurgu içerisinde anlatıyor.