Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü’nün projelerindeki partner çeşitliliği görenleri şaşkına çeviriyor!

Hazar Ergüçlü’nün projelerindeki partner çeşitliliği görenleri şaşkına çeviriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılından itibaren setlerde görmekte olduğumuz Hazar Ergüçlü, Kuzey Güney dizisindeki Simay karakteri ile popülerlik kazandı. Medcezir dizisindeki Eylül karakteri ise oyuncunun unutulmaz rolleri arasına yazıldı.

Analar ve Anneler dizisiyle 2015 yılında ekranlara gelen Hazar Ergüçlü, bu yapımdaki partneri Ulaş Tuna Astepe ile 7 yıl sonra bu sefer Yeni İstanbul isimli doktor dizisinde buluşacak. New Amsterdam isimli dizinin uyarlaması olan Yeni İstanbul’un Mucize Doktor kadar büyük bir çıkış yapıp yapamayacağı şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Hazar Ergüçlü'nün projelerindeki partner çeşitliliği görenleri şaşkına çeviriyor! 3

Hazar Ergüçlü ile Ulaş Tuna Astepe partnerliğinin yıllar sonra yeniden gündeme geldiği şu günlerde, Yeni İstanbul dizisinin Hazar Ergüçlü’nün kariyerinde çok farklı bir rol olacağı da gözüküyor.

Hazar Ergüçlü bugüne kadar birçok erkek oyuncu ile partnerlik yaptı ve bu isimler hep göz önündeki oyuncular oldu. 2016 yılında Yüksek Sosyete dizisinde Engin Öztürk ile partnerlik yapan oyuncu, Hayat Sırları dizisinde ise Ekin Koç ile kamera karşısına geçmişti.

Hazar Ergüçlü'nün projelerindeki partner çeşitliliği görenleri şaşkına çeviriyor! 4

Dudullu Postası’nda Taner Ölmez ile partner olan Hazar Ergüçlü, Hakan Muhafız isimli dizide ise Çağatay Ulusoy ile partnerdi. Alev Alev dizisinde Berker Güven ile partnerlik süreci getiren oyuncu, Saklı dizisinde ise Fırat Çelik ile aynı seti paylaştı.

Sadece Arkadaşız isimli dijital dizide Kubilay Aka ile birlikte kamera karşısına geçen Hazar Ergüçlü, Netflix’te yayınlanan Gönül filminde ise Erkan Kolçak Köstendil ile iyi bir uyum sergiledi.

Hazar Ergüçlü'nün projelerindeki partner çeşitliliği görenleri şaşkına çeviriyor! 5

2015 yılından bugüne kadar birbirinden çok farklı isimlerle partnerlik süreci geçiren Hazar Ergüçlü, şimdi yeniden Ulaş Tuna Astepe ile Yeni İstanbul dizisi için buluşacak.

Engin Öztürk, Ekin Koç, Taner Ölmez, Çağatay Ulusoy, Berker Güven, Fırat Çelik, Kubilay Aka ve Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte çok başarılı çalışmalara imzasını atan Hazar Ergüçlü için, 2015 yılında Analar ve Anneler dizisindeki partneri Ulaş Tuna Astepe ile yeniden sette buluşmak hoş bir buluşma olacak gibi gözüküyor.