Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Araz karakterinin gücünü, Mustafa Açılan kariyer fırsatına dönüştürdü!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Araz karakterinin gücünü, Mustafa Açılan kariyer fırsatına dönüştürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yazı döneminde başlayan ve büyük de ilgi çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncular da çok etkili performanslar ortaya koyuyor. Devrim Özkan gibi dizinin öne çıkan isimlerinden birisi de Mustafa Açılan. Araz karakterinde izlediğimiz oyuncunun ismi başrolde geçmiyor ama başrollerden rol çalan bir pozisyonu elde etmiş görünüyor.

Mustafa Açılan adına bir kariyer fırsatına dönüşen Araz karakterinin yarattığı etki, genç oyuncuyu daha şimdiden ödüle kavuşturdu. Lider Marka Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ödülünün sahibi olan Mustafa Açılan, büyük mutluluk yaşıyor.

Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Araz karakteri sayesinde kariyerindeki ilk ödülüne kavuşan Mustafa Açılan, bu ödülün kariyerindeki yerinin hep farklı olacağını ifade etti.

Dizinin çekimlerine yoğun şekilde devam ettiklerini belirten oyuncu, “Seyircinin beğenisini toplamaktan ve böyle güzel bir ödülü almaktan mutluluk duyuyorum. BKM ailesine ve yönetmenimiz Altan Dönmez’e çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Mustafa Açılan, bu ödülün heyecanını yaşadığını ve dizinin gidişatından da çok memnun olduklarını anlattı. Sokakta güzel dönüşler aldığını belirten oyuncu, şunları söyledi:

“Dizi çok güzel gidiyor, reytinglerimiz çok güzel geliyor. İzleyenlerden sokakta çok güzel tepkiler alıyoruz. Eskiden sadece fotoğraf çekilip giderdik, şimdi öyle olmuyor. Herkes mutlaka bir iki dakika sohbet etmek istiyor. Övgülerini ve beğenilerini anlatmak istiyor. Çok memnunum.”