Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisine ani vedanın altında yeni dizi Ateş Kuşları mı var?

Destan dizisine ani vedanın altında yeni dizi Ateş Kuşları mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bozdağ Film tarafından hazırlıkları yapılmakta olan Ateş Kuşları isimli yeni dizi büyük merak uyandırdı. Kuruluş Osman ve Destan dizilerini de yapan Bozdağ Film’in yeni sezonda yeni iddialı dizisi için büyük bir çalışma yürütülüyor.

28. bölümü çekilerek Destan dizisinin final yapmasının altında da Ateş Kuşları isimli projeye yönelme isteğinin olduğu anlaşılıyor. Bozdağ yeni sezonda enerjisini Kuruluş Osman dizisi dışında iki diziye daha bölmemek adına Destan dizisi bitirilmiş gibi gözüküyor.

Ateş Kuşları isimli yeni dizi projesinin senaryosunu da yine Destan dizisini yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem gerçekleştiriyor. Mehmet Bozdağ’ın Destan dizisinin yeni senaryosunu beğenmediği için vazgeçtiği şeklinde basına yansıyan bilgiler de var ama bu bilgiler hem yeterli değil hem de gerçekçi değil.

Mehmet Bozdağ ve ekibi anlaşılan yeni dönemde hem Kuruluş Osman hem Destan hem de Ateş Kuşları isimli üç diziye enerjilerini bölmek istemedi ve aradan Destan çıkartılmış gibi bir izlenim var.

Destan dizisine ani vedanın altında yeni dizi Ateş Kuşları mı var? 8

Yapım şirketinin ayrıca Özbekistan için Bozkır Arslanı Celaleddin isimli dizi projesini yaptığını ve başka projeler için de çalışmalar yürütüldüğü biliniyor. Ancak neticide Kuruluş Osman gibi milyonları etkileyen bir projesi bulunan yapım şirketi, Destan gibi çok zor çekim şartları bulunan bir diziye vereceği enerjinin karşılığını alamayacağını düşünmüş olacak ki, Ateş Kuşları isimli proje daha çok öne çıktı.

Destan dizisinin yönetmeni Emir Khalilzadeh ve senaristlerinin Ateş Kuşları’na kaydırılmış olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Destan dizisine ani vedanın altında yeni dizi Ateş Kuşları mı var? 9

Yeni atv dizisinin kadın başrolü olarak ise Başak Gümülcinelioğlu ile imza aşamasına gelindiği haberleri de yine basına yansıdı.

Toplumun kanayan yaralarından olan sokak çocuklarının hikayelerinin anlatılacağı yeni dizi projesinin sosyal mesaj yönünden de çok kuvvetli bir yapım olması bekleniyor.