Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu kalplerde titreşim yarattı ama akıllarda takılan bir soru var!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu kalplerde titreşim yarattı ama akıllarda takılan bir soru var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle başlayan ve geçen sezon da Alparslan Büyük Selçuklu ile devam eden TRT1’in iddialı dizi çıkışında yeni bir dönem başlıyor. Eylül ayı itibariyle Alparslan dizisinin ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Yapımcı Emre Konuk’un büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirdiği proje, geçen sezon olduğu gibi yeni dönemde de TRT1’in en çok reyting beklediği projelerin başında geliyor. Dizinin hayranlarını en çok üzen konu ise Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen’in projede yer almak istememesi oldu. Bu karakterin gidişi ile birlikte ikinci sezonda genç oyuncu Kayra Zabcı Seferiye Hatun karakteriyle boşluğu doldurmaya çalışacak.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu kalplerde titreşim yarattı ama akıllarda takılan bir soru var! 8

Alparslan dizisinden yayınlanan ikinci sezon tanıtım fragmanıyla birlikte yeni dönemde daha çok savaş sahnesi göreceğimizi, ancak aynı zamanda Akça Hatun’un acısının da sezon boyunca dizideki sahneler üzerinden hissettirileceği anlaşılıyor.

Barış Arduç’un Alparslan karakterinde yine hayranlarını mest edeceği yeni bir dönem başlayacak. Eylül ayı itibariyle dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması bekleniyor. Birçok dizi hayranı manevi duygularının da kabardığını ve Alparslan projesinin çok başarılı bir şekilde devam edeceğini düşünüyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonu kalplerde titreşim yarattı ama akıllarda takılan bir soru var! 9

İzleyiciler ikinci sezon fragmanına yaptıkları yorumlarla da beklentilerin büyük olduğunu ve dizinin her sahnesiyle yine milyonları ekran başında soluksuz bırakacağı anlaşılıyor.

En büyük merak konusu ile Seferiye Hatun karakteri ile Alparslan arasında yaşanacaklar ve Kayra Zabcı’nın bu rolün altından kalkıp kalmayacağı konusu gibi gözüküyor.

Barış Arduç gibi kendisini son dönemde çok geliştirmiş bir oyuncunun yanında artık deneyimli bir Fahriye Evcen yok. Genç oyuncu Kayra Zabcı için de kariyeri adına hem büyük bir sınav hem de büyük bir fırsat döneme başlıyor.