Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

SHOW TV’nin BKM imzalı dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Duygu dolu anların yaşandığı tanıtımda Derya’yı gören Sadi büyük bir yıkım yaşarken, Sadi’nin arabasının kaza yapması Songül’ü derinden sarsıyor.

Özge Özberk’in canlandırdığı Derya karakteri, Sadi’nin eski aşkı. Sadi yıllar önce Derya’yı hiçbir şey söylemeden terk etti. Yıllar sonra ise karşısına çok farklı bir ortamda çıkan Derya, Sadi’nin duygularını alt üst edecek. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümlerinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Dizinin beşinci bölüm fragmanı oldukça duygusal sahnelerin gelmekte olduğunu işaret ediyor.

DÖRDÜNCÜ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıllar önce kendisini terk eden Emin’i karşısında gören Derya hayatının şokunu yaşadı. Mert’in Sadi ile baba oğul olduklarını bilmeden aynı çatı altında olması Derya’yı ürküttü ve Mert’i okuldan almaya karar verdi. Melek hayatında bazı şeyleri yoluna soktuğunu düşünürken, Cemal’in sakat kalmasından dolayı cezasının uzaması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Ankara’da Osman Baba’nın tahliye olması ve Emin’i bulma görevini ele alması dengeleri değiştirdi.

Emin’e giden yolun Yaver’den geçtiğini bilen Osman ve Tahir, Yaver’in peşine düştü. Yaver ise Tahir’in adamlarına bir oyun oynayarak polis tarafından yakalanmalarını sağladı. Eli yaralanan Songül hastanede kendisini tedavi eden Derya ile arkadaşlık kurdu.

Songül’ün evine gelen Derya evin her yerinde Sadi ve Songül’ün nikah fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırdı ve bir şey demeden ortadan kayboldu. Derya, Mert’i okuldan almak konusunda ısrarcı olunca, Mert çareyi Sadi’den yardım istemekte buldu. Songül’le yaşadığı atışmaların günden güne gerçek bir çift atışmasına döndüğünün farkına varan Payaslı, akşam yemeği için Songül’le randevulaştı. Songül evde yemek için hazırlıklarını yaparken, Sadi ise Mert’in velisiyle konuşmaya gittiği evde 18 yıl önce arkasında bıraktığı Derya’yı gördü!

Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.