Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan karizması diye bir gerçek var!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan karizması diye bir gerçek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Devrim Özkan hayranları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Songül karakterini o kadar çok sevdi ki, daha önceki rollerinden biraz daha öne çıkan bir durum yaşanıyor. Devrim Özkan, sağlam adımlarla ilerleyen ve bugüne kadar da iyi performansları ile rolün hakkını veren birisi oldu.

1998 yılında Muğla’da dünyaya gelen Devrim Özkan, henüz oyunculuk yolculuğunun başlarında bir isim olmasına rağmen hem yetenekleri hem güzelliği hem de hayranlarının verdiği büyük destek ile aranılan kadın oyunculardan birisi oldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünü bitiren Devrim Özkan, 2017 yılında Rüya isimli dizideki İpek karakterinden bu yana kendisini çok geliştirdi.

Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterinde de iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, ardından ilk başrolü olan Vuslat dizisinde Kadir Doğulu ile partnerlik yaptı. Sonrasında Ramo dizisinde Nehir olarak beğenilen Devrim Özkan, dijital diziler Ex Aşkım ve Mevlana’nın da kadrosunda bulundu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan karizması diye bir gerçek var! 8

Devrim Özkan’ın şimdiye kadar hayranlarını en çok cezbettiği rol olarak da tanımlanabilecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Songül karakteri, sosyal medyaya adeta damgasını vurdu.

Devrim Özkan ile Ertan Saban ikilisinin çok iyi bir dizi partneri olmasının yanı sıra, zıt kutupların birbirini çekmesi gibi bir durum ortaya çıktı. Sadi ve Songül birbirlerine çok zıt karakterler olmasına rağmen, onların hikaye içindeki konumları izleyicileri çok memnun ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Devrim Özkan karizması diye bir gerçek var! 9

İkilinin tartışması bir başka, atışmaların yaşandığı sahneler ayrı bir güzellik taşıyor. Devrim Özkan da bu sahnelerin de desteği ile sosyal medyada son günlerin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu.

Hayranları Songül karakterine oyuncuyu o kadar çok yakıştırdı ki, her hafta yeni bölümleri iple çekiyor. Devrim Özkan da başrolün hakkını veriyor ve Ertan Saban ile zıt kutupların çekiciliğini yansıtan Sadi ve Songül karakterleriyle kariyerinde en parlak dönemi yaşıyor.