Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Bingöl’ü bile cezbeden Cennet’in Çocukları dizisi, TRT1’in yeni sezon favorisi!

Ayça Bingöl’ü bile cezbeden Cennet’in Çocukları dizisi, TRT1’in yeni sezon favorisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda TRT1 ekranlarında yayınlanan iddialı dizilerin birbirinden farklı hikayeleri, milyonlarca izleyiciyi kamu yayıncısının projelerini takip etmeye itiyor. Tarihi ve kahramanlık dizilerinin yanı sıra Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı gibi birbirinden çok farklı hikayeleri de TRT1 ekranında bulmanız mümkün. Kamu yayıncısı yeni diziler için de büyük bütçeler harcıyor ve izleyicileri ekranına çekmek için büyük çaba sarf ediyor.

Yeni sezonda da TRT1’de yayınlanacak yeni diziler iddialı yapımlar olacak. Bu yeni dizilerden Cennet’in Çocukları için hazırlıklar yoğun şekilde devam ediyor. 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ayça Bingöl de yeni dizinin kadın başrolü olarak yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Son yıllarda Ayça Bingöl hayranları ünlü oyuncuyu az süre ekranda görebildi. Kardeş Çocukları dizisi ile 2019 yılında ekranda yer alan oyuncu, bu projenin ardından da Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

1990’lı yıllardan itibaren hem dizilerde hem de sinema filmlerinde birbirinden önemli projelerde izlediğimiz oyuncu, özellikle Öyle Bir Geçer Zaman Ki isimli diziyle büyük popülerlik yaşamıştı.

Ayça Bingöl'ü bile cezbeden Cennet'in Çocukları dizisi, TRT1'in yeni sezon favorisi! 8

Faruk Turgut”un sahibi olduğu Gold Film tarafından uzun süredir ön hazırlıkları yapılan Cennet’in Çocukları isimli yeni dizi projesi için seçilen kadın başrol Ayça Bingöl olunca hayranları da bu duruma çok sevindi.

Yürek Çıkmazı isimli Atike Hınçlıer’in kitabından uyarlanan yeni dizinin hikayesinin sert olması da Masumlar Apartmanı’nı hatırlatıyor. Ezgi Mola ile Merve Dizdar ikilisinin çok etkili bir performans sergilediği Masumlar Apartmanı dizisi hem hikayesinin farklılığı hem izleyicide bıraktığı psikolojik etkiler hem de elde ettiği reytinglerle çok başarılı bir süreç geçirdi.

Cennet’in Çocukları dizisinde de güçlü bir kadın karakter, çocukları için ayakta durmak zorunda olan bir anneyi izleyeceksiniz. Aynı zamanda alkol sonucu büyük sorunlar yaşayan bir adamın hayatının nasıl karardığına da şahitlik edeceksiniz. Dizi yeni sezonda TRT1’in favori projelerinden birisi olacak gibi gözüküyor.

Ayça Bingöl'ü bile cezbeden Cennet'in Çocukları dizisi, TRT1'in yeni sezon favorisi! 9

Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabının tanıtımındaki şu ifadeler de dizi hakkında size önemli detaylar sunacaktır:

“Sadece yaşama sebebi olan çocuklarını düşünen bir anneydim. Bu işte bir yanlışlık vardı ama neydi? Bana yaşama hakkı veren Allah’ım, niçin böyle çileli bir hayatı bana reva gördün? Yaşamak buysa yaşayan bir ölüden farksızdım.

Ben Allah’ın bize yardım edeceğine inanmıyordum. Yardım etmeye niye ihtiyaç duyuyordu ki? Bizi babasız yaratsaydı olmaz mıydı? Ya da zengin ve mutlu olsaydık?

Çocuk bile olamadan yetişkinliğe geçmiştim. Zaten ne oyuncağım olmuştu, ne de oyun oynadığım bir günüm. Şimdi ise kendimi işçi çocuk olarak bulmuştum. Çocuksam nasıl işçi olabilirdim ya da işçiysem nasıl çocuk?

Şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi.”