Ana sayfa Dizi Haberleri Gelecek Uzun Sürer dizisinin oyuncu kadrosunu gören gözlerine inanamıyor!

Gelecek Uzun Sürer dizisinin oyuncu kadrosunu gören gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım projesi olan Gelecek Uzun Sürer için geniş bir oyuncu kadrosu ile anlaşma yapıldı. Beverly Hills 90210 isimli dizinin uyarlaması olarak ortaya çıkan Gelecek Uzun Sürer, Damla Serim’in güçlü kaleminden ortaya çıkan senaryosu ile de herkesi şaşırtacak.

Dizinin oyuncu kadrosuna bakanlar son dönemde bir hayli iyi çıkış yapan genç oyuncuların bu proje için bir araya getirildiğini de fark edecektir. Dizinin oyuncu kadrosunda birçok rol için anlaşmalar sağlandı ve ön hazırlıklar da tamamlanma aşamasına geldi.

Mert Yazıcoğlu’nun Kerem karakteri ile yeniden ekrana dönmesini sağlayacak olan dizide, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora gibi son dönemde ismi en çok konuşulan iki genç kadın oyuncu da bulunuyor. Sancaktutan’ı dizide Derin karakteri ile, Malbora’yı ise Ece olarak izleyeceksiniz.

Gelecek Uzun Sürer dizisinin oyuncu kadrosunu gören gözlerine inanamıyor! 8

Geçen yıl Baht Oyunu dizisi ile büyük çıkış yapan Aytaç Şaşmaz’ın da yeni dizi ile ekrana dönecek olması hayranlarını çok memnun etti. Evren karakterini canlandıracak olan Aytaç Şaşmaz’ın dram yapımı ile ekrana dönüşü de yine farklı bir deneyim olarak oyuncunun yeteneklerini ortaya çıkartacaktır.

Dizide tecrübeli isimler de var ve Necip Memili, son yıllarda birbirinden farklı karakterleri canlandıran bir isim olarak dikkat çekiyor. Harun karakterinde izleyeceğimiz Necip Memili, bir karakter yaratma ustası olduğunu her fırsatta sergiliyor. Yeni dizide de usta oyuncudan beklentiler büyük.

Bir başka tecrübeli isim olarak ise Nur Fettahoğlu dizide yer alıyor. Beliz karakterini canlandıracak olan oyuncu, en son 2021 yılında Kağıt Ev isimli dizide başrolde yer almış ama reytingler düşük olduğu için erken final talihsizliği yaşamıştı.

Gelecek Uzun Sürer dizisinin oyuncu kadrosunu gören gözlerine inanamıyor! 9

ABD’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve dünyaya da yayılan Beverly Hills 90210 isimli yapım Türkiye’de Evimiz Hollywood’da olarak ekranlarda izleyicilerle buluşmuştu.

Gençlerin idolü konumundaki bu Amerikan dizisinin yerli versiyonunun da Türkiye’nin dizi üretme başarısının bir sonucu olarak, hem ülkemizde hem de yurt dışındaki dizi hayranlarını fazlasıyla etkilemesi bekleniyor.