Ana sayfa Dizi Analiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi hayatının şokunu yaşadı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi hayatının şokunu yaşadı!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dün akşam yayınlanan heyecan dolu dördüncü bölümüyle zirvenin sahibi oldu. İzleyiciden tam not alan dizi sosyal medyanın da gündemindeydi.

Peki dizinin dördüncü bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:  Yıllar önce kendisini terk eden Emin’i karşısında gören Derya hayatının şokunu yaşadı. Mert’in Sadi ile baba oğul olduklarını bilmeden aynı çatı altında olması Derya’yı ürküttü ve Mert’i okuldan almaya karar verdi.

Annesi ve komşusunun konuştuklarını duyup soluğu Mert’in evinde alan Gizem karşısında Aylin’i görünce ikilinin arasında arkadaşlık dışında bir ilişki olduğunu düşünmeye başladı. Gizem, Mert’le yüzleşmektense ondan uzaklaşma yolunu seçti.

Melek hayatında bazı şeyleri yoluna soktuğunu düşünürken, Cemal’in sakat kalmasından dolayı cezasının uzaması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Aygün kızının başındaki derdi bildiği halde mahalleden kızına talip olan İlyas’la ilgili Melek’in aklını çelmeye çalıştı. Melek’e takıntılı bir aşk besleyen İlyas ise Zülfikar’ı Melek’ten uzaklaştırmak için Araz ve çetesinde yardım istedi. Ancak İlyas’ın planı umduğu gibi gitmedi.

Ankara’da Osman Baba’nın tahliye olması ve Emin’i bulma görevini ele alması dengeleri değiştirdi. Emin’e giden yolun Yaver’den geçtiğini bilen Osman ve Tahir, Yaver’in peşine düştü. Yaver ise Tahir’in adamlarına bir oyun oynayarak polis tarafından yakalanmalarını sağladı.

Eli yaralanan Songül hastanede kendisini tedavi eden Derya ile arkadaşlık kurdu. Songül’ün evine gelen Derya evin her yerinde Sadi ve Songül’ün nikah fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırdı ve bir şey demeden ortadan kayboldu. Derya, Mert’i okuldan almak konusunda ısrarcı olunca, Mert çareyi Sadi’den yardım istemekte buldu.

SADİ, DERYA’YI GÖRDÜ!

Songül’le yaşadığı atışmaların günden güne gerçek bir çift atışmasına döndüğünün farkına varan Payaslı, akşam yemeği için Songül’le randevulaştı. Songül evde yemek için hazırlıklarını yaparken, Sadi ise Mert’in velisiyle konuşmaya gittiği evde 18 yıl önce arkasında bıraktığı Derya’yı gördü!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, beşinci bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.