Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun İtalya’da düğün stratejisi çok akıllıca oldu!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun İtalya’da düğün stratejisi çok akıllıca oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisinin geçtiğimiz hafta Almanya’da nikah kıyması gündemi değiştirmişti. İki ünlü isim özel fotoğrafları ile de sosyal medyada çok fazla konuşuldu ve masal gibi bir nikah hikayesi ortaya çıktı.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel ikilisi, yıllardır geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edildikleri İtalya’yı ise düğün için tercih etti. İki ünlü isim yakında İtalya’da yapılacak düğünlerine hazırlanıyor. Oyuncu çiftin bu adımı da çok akıllı bir strateji olarak değerlendiriliyor.

2014 ile 2015 yıllarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde başrolde buluşan ikili, sette başlayan arkadaşlıklarını da aşka dönüştürdü ve uzun yıllardır da birlikteliklerini korudu. Sanat camiasının en iyi çiftlerinden birisi olarak gösterilen ikili, evlilik ile de bu birlikteliklerini taçlandırdı.

Serkan Çayoğlu’nun ailesinin yaşadığı Almanya’da nikah kıyan çift, düğünleri için de İtalya’yı tercih ederek çok anlamlı bir adım attı. Çünkü ünlü çift Türkiye’den sonra en çok İtalya’da tanınıyor ve burada çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun İtalya'da düğün stratejisi çok akıllıca oldu! 8

Kiraz Mevsimi dizisinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması ile geniş bir hayran kitlesi elde eden ikili, yabancı dizi hayranlarının projelerini çok yakından takip ettiği isimler oldu.

Şimdi de ikilinin 13 Ağustos’ta İtalya’da yapacağı düğün sosyal medyada ve basında gündemden düşmüyor. Serkan Çayoğlu, smokin provası çıkışında yaptığı açıklamada nikah ile ilgili şöyle konuştu:

“Gayet mutlu olduk. Daha aile arasında bir şey planlarken, biraz olay büyüdü, arkadaşların dahil olması ile çok keyifli çok güzel geçti.”

Nikah sonrası sosyal medyayı kaplayan fotoğrafları ile çok güzel yorumlar aldıklarını ifade eden Serkan Çayoğlu, “Biz de gayet beğendik, çok güzel” dedi.

İtalya’daki düğün için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve son detayların kaldığını ifade eden Serkan Çayoğlu, heyecanlı olduklarını da ifade etti.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun İtalya'da düğün stratejisi çok akıllıca oldu! 9

Nikah sonrası çok yoğunluk yaşadıklarını anlatan oyuncu, “O kadar hızlı bir süreçten geçiyoruz ki, henüz oturup da kafamızın rahatına bakamadık. Relax modumuz olmadı. Bu süreçte aynı anda senaryolar okuyoruz ikimiz de. Hem iş hem diğeri ikisini aynı anda yürütmek, kolay oldu desem hiçbiriniz inanmazsınız” diye konuştu.

Ünlü çiftin Kiraz Mevsimi’nde başlayan aşklarının bir ara kesintiye uğradığı ve İtalya’daki çekimlerde yeniden birlikte olmaya başladıkları ve bu nedenle de aşklarının başladığı yer olarak İtalya’yı kabul ettiklerine yönelik bir iddia da bulunuyor.

Serkan Çayoğlu, düğünün neden İtalya’da olacağı ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Evet bizim için özel bir nedeni var. Biz baştan beri İtalya olsun istiyorduk, bizim için özel bir nedeni var.”

İtalya’daki düğünden sonra Türkiye’de bir şey yapmayacaklarını ifade eden Serkan Çayoğlu, bir sinema filmi ile anlaştığını ve İtalya dönüşünde sete çıkacağını söyledi.

Eğer iddialar doğru ise ünlü çift için İtalya’nın aşklarının başladığı yer olması noktasında özel bir anlamı var. Ancak bir de çok yoğun bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor olmaları, İtalya’yı düğün yeri olarak seçme noktasında hem stratejik hem de çok anlamlı bir yer olarak ortaya çıkartıyor.