Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi sayesinde Özgü Kaya’ya yapımcıların ilgisi bir anda arttı!

Üç Kız Kardeş dizisi sayesinde Özgü Kaya’ya yapımcıların ilgisi bir anda arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Şubat ayında başlayan ve kısa sürede milyonlarca izleyiciyi etkileyen Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu Özgü Kaya da büyük takdir topladı. Türkan karakterini canlandıran ve Somer olarak izlediğimiz Berker Güven ile de çok başarılı bir uyum yakalayan genç oyuncu, şu sıralarda dinleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesinde yaz dönemini tatil yaparak ve enerji depolayarak değerlendiren oyuncu, spor yaparak da formunu korumayı sürdürüyor. Oyuncu, “Sezon arasındayız, yakında çekimlere başlayacağız” diyerek merakla bekleyen hayranlarına müjde verdi.

İlk sezonda büyük ilgi çeken Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda çok daha başarılı sonuçlar alması bekleniyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş’in çekimleri Ayvalık’ta yapıldı. Kış döneminde Ayvalık’ta ekip hava şartları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadı. Ancak hikayenin sıcaklığı ve ekibin çok iyi kaynaşması bu tür yan sorunların üstesinden gelmeyi kolaylaştırdı.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonuyla ilk sezondan çok daha etkili bir çıkış yapması bekleniyor. Özgü Kaya adına da kariyerinde en iyi çıkış yaptığı proje olarak gözüken Üç Kız Kardeş, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük ilgi gören bir proje oldu.

Üç Kız Kardeş dizisi sayesinde Özgü Kaya yapımcıların ilgisi bir anda arttı! 30

Oyuncu bu projedeki yükselişi ile birlikte yapımcıların da dikkatini çekti ve yeni proje teklifleri de aldı. Özgü Kaya, “Çok güzel işler geldi. Ama biz çok yoğun çalıştığımız için biraz dinlenmem gerekti. Yine yoğun bir tempoya gireceğim için, ailemle, arkadaşlarımla sakin bir tatil sezonu geçirmek istedim” diyerek, gelen teklifleri kabul etmediğini ifade etti.

Oyuncu koçu ile çalışmalar yaptığını ve kariyerinde bulunduğu yerden memnun olduğunu ifade eden oyuncu, daha iyi işlerle de izleyicilerin karşısında olmaya devam edeceğini belirtti.

Dizide kız kardeşler olarak izlediğimiz Almila Ada ve Melisa Berberoğlu ile yaz döneminde de birbirlerinden kopmadıklarını ifade eden Özgü Kaya, çok az bir zaman sonra yeniden birbirlerine sette kavuşacaklarını ifade etti.

İkinci sezon çekimleri için de yakında Ayvalık’ta buluşacaklarını ifade eden Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal ile ayrılığı ile ilgili sorularla da karşılaştı.

Güzel giden bir ilişkinin sona erdiğini ve şu anda yalnız olduğunu ifade eden oyuncu, işine odaklandığını söyledi. Özel hayatı ile ilgili konuşmak istemeyen oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu ve yeni bir ilişkisinin de olmadığını sözlerine ekledi.