Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde senariste hatırlatmak lazım ‘fazla naz aşık usandırır’

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde senariste hatırlatmak lazım ‘fazla naz aşık usandırır’

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Show TV’de izleyicilerle buluşuyor ve 20. bölümü de geride kaldı. Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikaye kurgusunun başarısı ile bu noktaya kadar gelmesi önemli bir başarı olarak kabul ediliyor.

Yaz döneminde başlayan, bir ara gün birincilikleri de elde eden dizinin reytinglerinde biraz düşüş yaşandı. Ancak yine de ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytinglerle yoluna devam etme konusunda sıkıntısı bulunmayan dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisinin güçlü uyumu ile öne çıkan dizide, Sadi ve Songül karakterlerinin her hali izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Son birkaç bölümdür Songül karakterinin, Sadi’nin Derya ile olan geçmişteki ilişkisini öğrenmesinin ardından yaşanan sıkıntılı süreç devam ediyor.

İzleyiciler Songül karakterinin, Sadi’yi ne zaman affedeceğini ve her şeyin ne zaman normale döneceğini soruyor. Senaristler ise dizinin hikayesini daha ilginç ve merak edilir yapmak için bazı olayları uzatmayı tercih ediyor.

“Songül, Sadi’yi affedecek mi?” şeklindeki soruyu soran dizi hayranları, senaristlerin ikili daha fazla ayırmamasını, dizinin onların üzerine kurulu olduğunu belirten yorumlar paylaşıyor.

Senariste bu ayrılığı uzatmaması tavsiyesinde bulunan izleyiciler, “Fazla naz aşık usandırır” sözünü hatırlatıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 8 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ve Derya’nın, Songül’e açıklama yapmaya çalıştığı tanıtımda sular durulmuyor.

Annesini kaybeden Gizem büyük bir yıkım yaşarken, Mert’in elinde silahla polislere yakalanması izleyenleri şoke ediyor. “Songül, Sadi’yi affedecek mi?” sorusunun yanıtı ise büyük bir merak konusu…