Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağan Irmak hem yazdı hem yönetti, Selin Şekerci ve Kubilay Aka adeta döktürdü!

Çağan Irmak hem yazdı hem yönetti, Selin Şekerci ve Kubilay Aka adeta döktürdü!

tarafından ker_def

Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın hem hikayesini yazdığı hem de yönettiği Sevda Mecburi İstikamet isimli sinema filmi çok etkileyici bir yapım olarak yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrollerinde Selçuk Yöntem gibi bir usta isim ile, Selin Şekerci ve Kubilay Aka gibi son dönemin öne çıkan genç yetenekleri bulunuyor.

Hikayesi ile izleyicileri sarsacak olan filmde, özellikle Selin Şekerci’nin alışılmışın dışında bir kadın karakterinde ne kadar başarılı olduğunu tanıklık edeceksiniz. Kubilay Aka ise şimdiye kadar elde ettiği tecrübeleri adeta bu hikaye için ortaya dökmüş gibi gözüküyor.

Çağan Irmak hem yazdı hem yönetti, Selin Şekerci ve Kubilay Aka adeta döktürdü! 7

Sezonun en çok merak edilen filmlerinden ‘Sevda Mecburi İstikamet’in çarpıcı fragmanı yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği yeni sinema filmi ‘Sevda Mecburi İstikamet’, seyirciyle buluşmak üzere gün sayıyor.

Türk sinemasının usta yönetmeni Çağan Irmak’ın 70’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikayesi ‘Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu yer alıyor.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi yıldız isimler boy gösteriyor.

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Müziklerini Teoman’ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor.

6 Ocak’ta vizyona girecek olan film, Türkiye’nin yakın geçmişine uzanan güçlü öyküsü ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatacak.