Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Oktay, kazandığı ‘yılın ekran yüzü’ ödülünü hak ediyor!

Berk Oktay, kazandığı ‘yılın ekran yüzü’ ödülünü hak ediyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde yer aldıktan sonra bu sezon Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. 4 sezon süren Savaşçı isimli dizide çok başarılı bir süreç geçiren oyuncu, daha sonra da benzer bir dönemi Yasak Elma dizisiyle yaşadı.

Şimdiye kadar rol aldığı projelerin uzun süreli olması ile bilinen ve proje seçme konusunda fikirlerini aldığı özel bir grubu bulunan oyuncu, başarısına GQ Türkiye dergisinin “yılın ekran yüzü” ödülüyle devam ettirdi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde canlandırdığı Fırat karakteri ile bu ödülü layık bulunan oyuncu, hem ekranda çok başarılı bir performans ortaya koyuyor hem de verdiği mesajlar ile gençlere iyi bir örnek oluyor.

Karısı Yıldız Çağrı Atiksoy’u her seferinde öven ve samimi sözleriyle de ilgi gören Berk Oktay, ayrıca kadınlara, çocuklara ve hayvanlara yönelik şiddete karşı duruşuyla da ilgiyi üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 10.’cusu düzenlenen GQ Türkiye Man Of The Year Ödülleri’nde başarılı oyuncu Berk Oktay Yılın Ekran Yüzü ödülünü kazanması da çok anlamlı oldu.

Ödülünü almak için sahneye çıkan Oktay, başta yol arkadaşları ve eşi olmak üzere tüm sevenlerine teşekkür ederken, samimiyetiyle de alkışı hak etti.

Sıcak ve samimi konuşması ile beğeni toplayan oyuncu, mütevazi halleriyle sanat dünyasının en beğenilen isimlerinden birisi olmayı başardı.