Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül’ün kararı Sadi’yi dağıttı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül’ün kararı Sadi’yi dağıttı!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ 15 Eylül Perşembe günü dokuzuncu bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde yine heyecanlı anlar yaşanacak. Peki neler olacak? İşte dokuzuncu yeni bölümden önemli detaylar:

Songül’ün mektubuyla dağılan Sadi onu bulmaya çalışır. Son anda trenden inen Songül ise Sadi ile birlikte eve döner. Mahallenin sünnet olamayan çocukları için gizli kahraman Sadi tarafından düzenlenen sünnet düğünü herkes için güzel geçerken Kırdarların adamının Songül’ü bulmaya çok yakın olduğunun kimse farkında değildir.

Depo baskını sonucu Mert, Zülfikar ve Can’ın hapse gireceğini düşünen Araz, üçlünün depodan kaçtığını öğrendiğinde deliye döner. Üstelik Ozan’ın yardım ettiğini öğrenince tamirhande ortalık karışır. Ozan artık tamirhanede güvende değildir.

Aylin’e karşı olan duygularını daha fazla içinde tutamayan Can, Aylin’le konuşmak için randevulaşır ama bu buluşma hiç beklenmeyen birinin aşk itirafıyla sarsılacaktır.

Melek’in mahkeme günü yaklaştıkça Celal’in sakatlık durumunun davayı zora sokacağını bir kez daha avukatından duyan Melek, Celal’in teklif ettiği yeni bir ateşkesi kabul ettiğini söyleyip ona oyun oynamaya karar verir. Melek ve Celal arasındaki bu ateşkes mahkemede hiç beklenmeyen bir şekilde sonlanır.

Perşembe akşamlarına damgasını vuran proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.