Ana sayfa Dizi Haberleri Su Burcu Yazgı Coşkun hayal aleminde ve Kardeşlerim dizisinde para konusunda Asiye’ye aşırı güveniyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun hayal aleminde ve Kardeşlerim dizisinde para konusunda Asiye’ye aşırı güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ederken, hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine de hitap ediyor. Dizinin genç oyuncuları da başarıdan başarıya koşuyor. Bu isimlerin başında da Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun geliyor.

İlk iki sezonda Doruk ve Asiye karakterlerinin aşk hikayesi izleyenleri o kadar derinden etkiledi ki, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun bir anda popüler hale geldi. Sosyal medyada AsDor etiketi üzerinden büyük bir çılgınlık yaşandı ve dizinin üçüncü sezonunun başlaması ile birlikte bu çılgınlık yeniden ortaya çıkmaya başladı.

Yüzbinlerce tweet paylaşılıyor ve Asiye ile Doruk karakterleri dünyaya yayılıyor. Tabii ki bu durum da iki genç oyuncunun hızlı bir popülerlik yaşamasını beraberinde getiriyor. Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda Asiye’ye ne olacağını merak edenler için, Su Burcu Yazgı Coşkun bazı ipuçları verdi.

Bilindiği üzere Eren ailesi fakirlikten çıkıp, zenginliğe doğru adım atmıştı. Üçüncü sezonda Eren ailesinin zengin hallerini göreceksiniz belki ama, bu durumun Asiye’yi değiştirmeyeceği iddiasını Su Burcu Yazgı Coşkun dile getirdi.

Su Burcu Yazgı Coşkun hayal aleminde ve Kardeşlerim dizisinde para konusunda Asiye'ye aşırı güveniyor! 8

Oyuncu, “Asiye, zenginliğin değiştiremeyeceği tek karakter dizide. Diğer karakterler için bilemiyorum ama Asiye’nin asla kuzenleri ile olsun, Doruk ile olsun, kardeşiyle olsun herhangi bir ilişkisinin değişeceğini düşünmüyorum. Para, Asiye’yi değiştiremez” açıklamasında bulundu.

Tabi ki genç oyuncunun hayat tecrübesi ile ifade ettiği bu durum, gerçek hayat ile örtüşmüyor. Parasal açıdan imkanları genişleyen ve kendine daha çok güvenerek hareket eden insanların hızlı bir değişim süreci yaşadığı gerçeği ise günümüzdeki gerçeklerle uyuşuyor. Ancak Asiye’nin böyle bir süreçten geçmeyeceğini düşünen Su Burcu Yazgı Coşkun, oldukça iddialı.

Genç oyuncu, biraz da hayatın gerçeklerinden uzak bir düşünce ile Asiye’nin değişmeyeceğini düşünse de senarist bakalım aynı düşünce de mi? Para insanı değiştirir sözü, bakalım senarist için de geçerli olacak mı?

Su Burcu Yazgı Coşkun hayal aleminde ve Kardeşlerim dizisinde para konusunda Asiye'ye aşırı güveniyor! 9

Kardeşlerim dizisi hayranları bankada çok paraları olan Eren ailesindeki bu değişimi ve Asiye’nin yeni dönemde nasıl bir süreç yaşayacağını çok merak ediyor.

Dizide Emel karakterini canlandıran Aylin Akpınar da yeni dönemde yaşanan farklılıklardan memnun. Minik oyuncu, Emel karakterinin zenginliğe alıştığını belirterek, şöyle konuştu:

“Bence alıştı ve çok sevdi. Bir sürü oyuncağı var, onlarla oynuyor. Bir sürü etkinlik yapıyor. Bence çok iyi.”

Dizide Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer, para konusunda en büyük zaafı gösteren kişi. Yiğit Koçak’a göre de karakterin bu anlamda karanlık bir tarafı var. Oyuncu, “Ömer’in bayağı karanlık tarafı olduğunu biliyorum. Para da onlardan birisi. Onu gördüğüm için şanslıyım, inşallah devam eder bu karanlık tarafı. Ama kardeşleri her şeyden önemli. Ne kadar parası olursa olsun, kardeşleri her zaman ayrı olacak” açıklamasında bulundu.