Ana sayfa Dizi Fragmanları Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Show TV taktiği, reytinglere olumlu yansıdı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Show TV taktiği, reytinglere olumlu yansıdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümü heyecan dolu sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Sadi ile Songül’ün finalde lunaparka gittiği anlar büyük beğeni toplarken ikilinin romantik dakikaları sosyal medyada çok konuşuldu. Bu sırada Osman Baba ile Kırdarların birlikte hareket etmeye başlaması gerilimi artırdı. Songül ve Sadi’nin başına gelecekler şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Show TV’nin yaz döneminin ortasında yayına başlattığı dizi, 10 bölümü geride bıraktı ve bu süreç içinde de geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamayı başardı. Eylül ayında başlayan kış sezonunda ekranlarda diziler bir bir yeniden izleyicilerin karşısına çıkmasına rağmen Gelsin Hayat Bildiği Gibi, haftalardır izleyicilerin ilgisini üzerine çektiği için reytinglerde iyi oranlar elde etmeye devam ediyor. 10. bölümde de tüm kategorilerde elde edilen ortalamanın üzerindeki reytingler, Show TVnin iyi bir taktik ortaya koyduğunu gösteriyor. Mahkum, Duy Beni, Aldatmak ve Camdaki Kız dizileri ile rekabet halindeki Show TV dizisine olan ilginin önümüzdeki haftalarda devam etmesi de bekleniyor. Peki 10. bölümde neler yaşandı?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Show TV taktiği, reytinglere olumlu yansıdı! 8

Sünnet düğününde herkes eğlenirken Sadi bir anda ortadan kayboldu. Çatıdaki Kırdarların adamını ortadan kaldıran Sadi, daha sonra olan biteni Songül’le paylaştı. Sadi’nin olayı çözme şekli Songül’ün içine dert oldu.

Derya, Songül’ün istediği raporu vermek için okula uğrayınca Sadi ile Mert’i konuşurken gördü. Ama ikili arasındaki konuşmaya kulak misafiri olunca Derya’nın söyledikleri Sadi’yi zor durumda bıraktı.

Gizem’in annesi Türkan, Rıza ve küçük kızının evinde işe girdi. Rıza kızına çok düşkün bir babadır. Gizem, annesine yardım etmek için Rıza’nın evine geldi. O sırada Rıza’yı evin şoförü zanneden Gizem, Rıza’nın kim olduğunu öğrenince büyük bir mahcubiyet yaşadı. Türkan bu sırada Gizem’den habersiz onun hayatıyla ilgili kararlar almaya başladı.

Melek mahkemenin istediği fiziksel test içi Celal ve annesiyle birlikte hastaneye gitti. Muayenede Celal’in yürüdüğünün ortaya çıkması beklenirken doktorun raporuyla genç kız neye uğradığını şaşırdı. Celal’i muayene eden doktor, Melek’e yardımcı olmak için yeni yollar önermesiyle, Melek yeniden umutlandı.

Mehmet rahatsızlanınca pilav satmaya Can çıktı. Yolda Can’ı gören Araz ve çetesi, Can’a sataşmaktan geri durmadı. Canın pilav arabasına saldırmalarının hesabını arkadaşları sorunca iki grup arasında büyük bir kavga çıktı. Okulun ortasında birbirine giren gençlere Sadi’nin bir sürprizi vardı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Show TV taktiği, reytinglere olumlu yansıdı! 9

Sanem’in anne ve babası Ozanla bir kez daha yemek yemek istedi. Sanem her ne kadar ertelemeye çalışsa da başarılı olamadı ve Ozan’ı bu yemek için hazırladı. Aylin’i uzaklaştırmak için planlarına başlayan Esra, Aylin’in bu yemeğine gelmesini engelledi.

Üstüne plaka geçirildiğini öğrenen Osman Baba soluğu trafik şubede aldı ve ona yardımcı olma görevi Songül’e verildi. Osman’ın Songül’e karşı şüpheli yaklaşımı Songül’ü bir hayli rahatsız etti. Kırdarlar ve Osman Baba birlikte hareket etmeye başladı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin on birinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Sadi ve Songül’ün yakınlaştığı anların ekrana geldiği heyecan dolu tanıtımda ikilinin arasında yaşanacaklar yeni bölüme duyulan ilgili artırıyor. Evlerinden atılan Gizem ve annesinin gözyaşları izleyenlerin yüreğine dokunurken, nefeslerin tutulduğu mahkeme sahnesinde Melek’in kaderi belli oluyor.