Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’dan sonra Gül Masalı dizisi, Serdem Paçal’a çok iyi geldi!

Kanunsuz Topraklar’dan sonra Gül Masalı dizisi, Serdem Paçal’a çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Küçük yaşlardan itibaren tiyatro eğitimleri alarak sahneye çıkan Serdem Paçal, 8 yaşında başladığı oyunculuğa aşkla bağlandı… Yıllar içinde birçok oyunda rol alan Serdem Paçal, 100’e yakın oyunda yer alarak sahnede tecrübelerini artırdı.

Hem çocuk oyunlarında hem de yetişkin oyunlarında rol alan Serdem Paçal’ın dizilerle tanışması ise 2021-2022 sezonundaki Kanunsuz Topraklar ile gerçekleşti. Fikriye isimli karakteri canlandıran oyuncu, ardından da Arzu isimli karakter ile atv’nin Gül Masalı dizisinde rol almaya başladı.

Birbiri ardına iki dizide yer alarak dikkatleri çeken Serdem Paçal, tiyatro tecrübesi de olması nedeniyle etkili performans ortaya koyuyor ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

8 yaşında tiyatroya başlayan ve 19 yaşında dizi setlerine adım atarak yoluna devam eden Serdem Paçal, Isparta’da çekimleri devam eden Gül Masalı dizisinin kadrosunda kariyer yolculuğuna devam ediyor.

Kanunsuz Topraklar'dan sonra Gül Masalı dizisi, Serdem Paçal'a çok iyi geldi! 8

Gül Masalı dizisinde sanat tutkunu Arzu karakterindeki başarısı ile göz dolduran oyuncu, izleyicileri etkileyince hayran kitlesi de artmaya başladı.

Tiyatroyu kendisi için bir tutku olarak gören oyuncu, yurt içinde ve yurt dışında katıldığı oyunlarla birçok ödül de kazandı.

Amacının buluduğu her rolün hakkını verecek performansı göstermek olduğunu söyleyen Serdem Paçal, bunun hayattaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu da belirtiyor.

Kanunsuz Topraklar'dan sonra Gül Masalı dizisi, Serdem Paçal'a çok iyi geldi! 9

Oyuncu, “Benim için role hazırlanırken önemli olan rolün büyüklüğü değil benim o role, kendime, hayata ne katacağım… Ben performansıma odaklanıyorum. Hiçbir zaman karakteri neden bunu yapıyor diye yargılamıyorum ve olaylara hep onun gözünden bakmaya çalışıyorum. Neyi, neden, nasıl yaptığını hissetmek istiyorum. Ve böylece canlandırdığım her karakteri yaşayarak ve zevkle oynuyorum” açıklamasıyla profesyonelliğini de ortaya koydu.

Akademik eğitimine dizi setlerindeki yoğun çalışmalarına rağmen devam eden Serdem Paçal, ayrıca dans ve bateri dersleri ile de kendisini yetiştirmeye çaba harcıyor.