Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini ayağa düşürmeden tadında bırakmak lazım!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini ayağa düşürmeden tadında bırakmak lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde başlayan ve şimdiye kadar da izleyicilerin büyük ilgisini çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ilgili reytingler kötü gelmeye devam ediyor. Ortalamanın altına gerileyen oranlar ile birlikte Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisinin etkileyici işbirliğinde sona doğru adım adım gidiliyor.

Hikayesini ve genel konseptini Gani Müjde’nin hazırladığı dizinin şimdiye kadar 28 bölümü ekrana geldi. Sadi ve Songül karakterlerinin etkileyiciliği ve iki başrol oyuncusunun güçlü uyumu sayesinde dizi geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi.

Fakat bu durum hızla değişiyor. Al Sancak isimli TRT1 dizisinin de perşembe rekabetine katılması, Camdaki Kız’ın çok başarılı şekilde yoluna devam etmesi, Aldatmak dizisinin başarısını sürdürmesi ile birlikte geriye düşen tek yapım olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi gözüküyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini ayağa düşürmeden tadında bırakmak lazım! 8

Daha önceden ortalamanın çok üzerinde reytingler alabilen bir dizi, şimdi ortalama oranların bile altına gerileyerek ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. İşte bu durum da gelen reytingler ile net bir şekilde gözüküyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesinin sezon sonuna kadar devam etmesi şüpheli görünüyor. Projeye bağlanan ama zaman içinde diziyi terk eden birçok izleyici var ve onların geri dönmesi de artık beklenmiyor.

Senaristler ne kadar büyük çaba harcarsa harcasın artık Sadi ve Songül karakterleri üzerindeki büyünün de dağılması ile birlikte, izleyici kaybını engelleme şansı olmayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini daha da kötü durumlara düşürmeden güzel bir final ile bitirmek, birçok izleyicinin aklında hoş bir hikaye kalmasını sağlamak daha anlamlı olabilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisini ayağa düşürmeden tadında bırakmak lazım! 9

Yapım ekibi ve Show TV yetkilileri ne düşünür bilinmez ama dizinin ilgi kaybı yaşadığı ve bu durumun değişme ihtimalinin pek bulunmadığı da gözüküyor.