Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin sinir olduğu Yasemin’i canlandırmak Merve Yıldız için hiç kolay değil!

Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin sinir olduğu Yasemin’i canlandırmak Merve Yıldız için hiç kolay değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde ikinci sezon sonunda Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın hikayeden ayrılması herkesi üzdü. Oyuncu, şimdilerde Al Sancak isimli asker dizisinde bambaşka bir karakter ile yeniden TRT1 ekranına döndü. Ancak Gönül Dağı dizisi, Dilek karakteri gittikten sonra bir türlü onun yerini dolduramadı.

Dizinin hikayesine yeni katılan ve Taner karakteri ile yakınlaşan Yasemin’e de izleyiciler tam olarak ısınamadı. Berk Atan’ın yeni partneri olarak Yasemin karakterini Merve Yıldız canlandırıyor. Oyuncunun bir suçu yok elbette ama, birçok izleyici Yasemin karakterine sinir oluyor. Dizinin hikayesinde Yasemin ile Taner’in evlenme hazırlıkları yapması da izleyicileri derinden sarstı.

Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin sinir olduğu Yasemin'i canlandırmak Merve Yıldız için hiç kolay değil! 8

Yasemin karakterini pek de sevmeyen dizi hayranları, Taner ile evlenmelerini hiç istemiyor. İzleyiciler, “Yasemin gitsin artık, yeter bu kızın kimseye saygısı yok. Özellikle de Dilek’e hiç saygısı yok. Taner’i sevmiyor” şeklinde yorumlar yapıyor.

Yasemin karakterini canlandıran Merve Yıldız, bu rol ile birlikte son dönemde büyük dikkat çekti.

Merve Yıldız da canlandırdığı karakteri pek sevmiyor. Oyuncu, “Yasemin, hırsları olan biraz kötümser bir karakter… Taner ise tam tersi içinde kötülüğü olmayan, hayat dolu, iyimser bir genç. Bu iki karakter nasıl bir araya gelecek? Biraz zor olacak gibi gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.

Taner’in Dilek’e olan sevgisi hala sürüyor ve onu unutamıyor. Yasemin ise, Taner’in bu hislerini hiç önemsemiyor. Empati yapma yeteneği olmayan bu karakter için Merve Yıldız, ” Tamamen kendi çıkarları üzerine hareket ettiği için Taner penceresinden bakamıyor. Ama Yasemin, neden bu hale geldi? Kalbi neden bu kadar duygusuzlaştı o da tartışılır. Çocukluğunda pek de sağlıklı bir aile hayatı olmadığından içinde biriktirdiği hırs onu bu hale getirdi diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gönül Dağı dizisinde izleyicilerin sinir olduğu Yasemin'i canlandırmak Merve Yıldız için hiç kolay değil! 9

Kıskançlığı zirvede yaşayan Yasemin karakterinin ilerleyen bölümlerde neler yapacağını merak edenler de çok. Onun bilinmeyen gerçek yüzünün de açığa çıkması çok uzun sürmeyecek gibi gözüküyor.