Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç oyuncuları kısa sürede çok iyi uyum yakaladı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç oyuncuları kısa sürede çok iyi uyum yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan yaz döneminin yeni dizilerinden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli proje çok başarılı bir çıkış sergiledi. Dizinin ortalamanın üzerinde gelen reytingleri, kış dönemindeki birçok dizinin bile elde edemediği noktalara doğru gitti.

Senaryosunu ve proje tasarımını Gani Müjde gibi usta bir yazarın yazması da projeye olan ilgiyi artıran bir unsur oldu. Ertan Saban, Özge Özberk ile Devrim Özkan üçlüsü de başrolün hakkını veren performansları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin genç oyuncuları ise kısa sürede birbirleri ile çok iyi bir uyum yakalamaları ile dikkatleri çekiyor.

2016 yılından bu yana setlerde izlemekte olduğumuz Mustafa Açılan’ın doğum gününde dizinin genç isimleri bir araya geldi. Mustafa Açılan kariyerinde; Bir Zamanlar Çukurova, Çocuk, Maria ile Mustafa, Akıncı ve Teşkilat gibi önemli projelerde rol alarak son 7 yıldır kendisini çok geliştirdi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide de Araz karakteri ile çok başarılı bir performans ortaya koyan Mustafa Açılan, doğum gününde arkadaşlarının desteğiyle büyük bir mutluluk da yaşadı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç oyuncularının kısa sürede bu kadar iyi bir uyum yakalaması ve aralarında güzel bir bağın oluşması da dizinin başarısının yansımalarından birisiydi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç oyuncuları kısa sürede çok iyi uyum yakaladı! 7

Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler bu dizinin kadrosunda buluştu.

Gençlerin çok başarılı performanslarının da dizinin iyi reytingler elde etmesinde önemli bir payı bulunuyor. Kısa sürede bu kadar büyük başarıya ulaşmanın fırsatını da değerlendiren genç oyuncular, sosyal medyada da güçlü etkileşimler alarak popülerlik elde etmeyle başladı.

Dördüncü bölümü yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tüm kişiler kategorisinde birincilik, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikincilik elde etmişti. Dizinin bu kadar iyi çıkış yakalamasında büyük pay sahibi olan genç oyuncular için projenin büyük bir kariyer fırsatı olduğu da anlaşılıyor.

Onların iyi bir iletişim kurması ve bunu sergilemeleri dizinin hayranlarını da mutlu ediyor.