Ana sayfa Dizi Haberleri Sessizliğini koruyan Hande Erçel, yeni projesiyle ilgili ser verip sır vermiyor!

Sessizliğini koruyan Hande Erçel, yeni projesiyle ilgili ser verip sır vermiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in büyük bir patlama yapmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçti. Ancak başarılı oyuncu hala setlere çıkmadı. Erçel de yeni projeleriyle ilgili sessizliğini koruyor.

Hande Erçel’in başrolünü Kerem Bürsin’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisini dünyada 80’den fazla ülkede yayınlanınca güzel oyuncu dünya çapında bir isme dönüştü. 8 Eylül 2021’de final yapan dizinin sona ermesinin üzerinden bir yıl geçti. Ancak bu süreçte Hande Erçel herhangi bir dizi ya da film projesinde yer almadı. Onun yerine reklam filmlerinde rol alarak şöhretinin meyvelerini yemeyi tercih etti.

Hande Erçel’in hayranları ise dört gözle güzel oyuncudan gelecen yeni proje haberini bekliyor. Erçel ise hayranlarının bu talebine bir türlü yanıt vermiyor. Disney Plus’la anlaşma yaptığı söylenen güzel oyuncunun yeni projesiyle ilgili hala bir haber yok.

Sessizliğini koruyan Hande Erçel, yeni projesiyle ilgili ser verip sır vermiyor! 7

Vogue dergisine açıklama yapan Hande Erçel son durumuyla ilgili bazı ipuçları verdi. Erçel ekrana, sınırlarını zorlayacak bir karakterle dönmek istediğini belirtirken bunun da biraz zaman gerektirdiğini söyledi. Erçel, önünde bazı projeler bulunduğunu ancak açıklamak için çok erken olduğunu da sözlerine ekledi.

Hande Erçel’in adı son zamanlarda Disney Plus için çekilecek ve başrolünde Can Yaman’ın yer alacağı El Turco dizisiyle anılmıştı. Ancak kesin bilgi hiçbir zaman açıklanmamıştı. İddiaya göre Hande Erçel’in Can Yaman’la başrolü paylaşmak konusunda kaygıları vardı.

Hande Erçel’in El Turco dizisi için Can Yaman’la aynı ücreti talep ettiği de iddia edilmişti. Eğer bu iddia doğruysa Disney Plus Hande Erçel’in bu talebini kabul etmedi.