Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sekizinci bölümünü kaçırmamanız için önemli bir neden var!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sekizinci bölümünü kaçırmamanız için önemli bir neden var!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ bu akşam sekizinci bölümüyle ekrana gelecek. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’ kısa sürede reyting listesinin zirvesine yerleşti. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor.

Hayata bir sıfır geride başlamış beş gencin hayatlarını değiştirecek olan Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonraki yaşadıklarını konu alan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ ilk günden itibaren izleyicileri derinden etkiledi.

Yeraltı dünyasında Yedi Emin adıyla bilinen, gözü kara ve tek tabanca yaşayan bir mafya adamı olan Emin Güngören, düşmanları tarafından saldırıya uğradıktan sonra karıştığı olayda hiç suçu olmayan masum insanların hayatını kaybetmesinden çok etkilendi ve emniyete teslim oldu. İtirafçı olarak hayatına devam eden Yedi Emin, polisle yaptığı anlaşma sonucu kirli geçmişini arkasında bıraktı ve yolu ‘Sadi Payaslı’ olarak Karabayır Lisesi’ne düştü.

Karabayır Lisesi yalnızca Sadi Payaslı’ya değil ıslahevinden yeni çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin’e de kapılarını açtı. Her biri farklı nedenlerle ıslahevine düşmüş bu gençler için zor olan yaşamları artık daha da çetinleşti. Hataya yer olmayan yeni hayatlarında en büyük destekçileri Sadi Payaslı oldu. Beş genç hayatlarını düzene sokmaya ve beladan uzak durmaya çalıştıkça yeni sürprizlerle karşı karşıya kalmaya devam ettiler. Kendi dertlerinin yanı sıra Karabayır Lisesi’ndeki yeni düşmanları Araz, gençlere rahat bir nefes aldırmadı ve her fırsatta başlarını belaya sokmak için elinden geleni yaptı.

Birbiriyle hiç anlaşamayan Sadi Payaslı ve Komiser Songül yaptıkları ‘evcilik’ oyununda beklemedikleri yakınlaşmalar yaşarken geçmişin tozlu sayfaları da aralanmaya başladı. Mert’in herkes tarafından ablası olarak bilinen Derya’nın hayatı da Payaslı’nın mahalleye gelmesiyle birlikte tümden değişti. Yıllar önce yaşadıkları Emin ve Derya’nın büyük aşkı yıllar sonra saklanan sırları ve gizlenen duyguları ortaya çıkaracak.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez.”

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, bu akşam saat 20.00’de SHOW TV’de.