Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisi 67. yeni bölümde Ramazan’ın sürprizi herkesi şaşırtacak!

Gönül Dağı dizisi 67. yeni bölümde Ramazan’ın sürprizi herkesi şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran ve başarısını sürekli katlayan, 3. Sezona yine zirvede başlayan Gönül Dağı’nın 67. Bölümü 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, yeni sezonda da gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam edecek.

Gönül Dağı dizisi 67. yeni bölümde Ramazan'ın sürprizi herkesi şaşırtacak! 7

Gönül Dağı’nın 67. Bölümünün özeti ise şöyle: “Gedelli kasabasının boşaltılmaması için canla başla çalışan Taner’in karşısında bakanlığın gönderdiği mühendis durmaktadır. Taner, mühendis engelini aşıp kasabanın taşınmasını durdurabilecek midir?

Evlilik yıldönümleriyle Dilek’in ölüm gününün çakışması, Asuman’ı mutsuz etmektedir. Ramazan’ın bu durumu ortadan kaldırmak için Asuman’a hazırlayacağı sürpriz ne olacak?

Dilek’in ölümünden çok fazla etkilenen ve sürekli kendini suçlayan Kenan, Elif’i de kaybetmekten korkmaktadır. Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculuktan sonra Kenan’ın alacağı karar ne olacak?

Veysel’in Ankara’ya iş için gitmesinden sonra Cemile belirsiz hastalık belirtileri göstermeye başlar. Hastaneye gidince öğreneceği gerçek ne olacak?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş ve Sercan İnceer.”

Gönül Dağı’nın 67. Bölümü, 10 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.