Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi yine birincilik elde etti, yine çok iyi reytingler geldi!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yine birincilik elde etti, yine çok iyi reytingler geldi!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin, yaz döneminin sonlarına doğru atağa kalkması dikkatlerden kaçmıyor. Eylül ayı ile birlikte hem okulların açılması hem de izleyicilerin tatillerini tamamlayarak ekrana geri dönmesi süreci yaşanacak.

Kış döneminde Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin nasıl reytingler alacağı merak edilirken, dizinin altıncı bölümünde de tüm kişiler kategorisinde en iyi oranları elde etmiş olması, gelecek haftalar adına da bir mesaj veriyor. MasterChef Türkiye yarışmasını geçerek birincilik koltuğuna oturan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikincilik elde etti.

Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk’in başrollerinde yer aldığı dizinin tüm izleyici gruplarında ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile gayet başarılı şekilde yoluna devam ettiğini söyleyebiliriz.

Eylül ayı ile birlikte hem geçen sezondan kalan Mahkum ve Camdaki Kız dizileri başlayacak hem de yeni dizilerle rekabet ortamı daha da sertleşecek.

Show TV’nin elinde çok az sayıda dizi var ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin iyi başlamasının ardından kış sezonunda da etkili reytinglerle yoluna devam edebileceği beklentisi var.

Star TV’de ekrana gelen Duy Beni dizisi ise tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB’de altıncılık ve ABC1’de ise yedincilik elde etti.