Ana sayfa Sosyal Medya Yalçın Hafızoğlu tam da kendisine yakışacak bir dizi buldu!

Yalçın Hafızoğlu tam da kendisine yakışacak bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalçın Hafızoğlu hayranları, oyuncunun yeni sezonda atv’nin Yalnız Kurt isimli projesine katılmasından çok memnun oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli mafya dizisinde aksiyon dolu sahneleriyle dikkatleri çeken Yalçın Hafızoğlu, canlandırdığı Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile fenomenleşti.

Henüz daha oyunculuk yolculuğunun başlarında altı sezon süren bir dizide baştan sona kadar yer almak ve izleyicilere de kendisini kanıtlamak kolay bir iş değil. Bu dizi oyuncu adına hem bir okul oldu hem iyi dostluklar kurdu hem de izleyicilerle güçlü bir bağ oluşturmasına vesile oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi çok etkili bir dizinin ardından Yalçın Hafızoğlu, çok zıt bir karakter ile Gülümse Kaderine isimli dizide yer aldı. Can karakterinde sadece beş bölüm izleyici karşısına çıkabilse de oyuncunun psikopatlık derecesindeki bu karakteri de başarıyla canlandırdığını söylemek gerekiyor.

Gülümse Kaderine dizisi düşük reytinglere yenilirken, Yalçın Hafızoğlu hayranları kendisini çok farklı bir rolde kanıtlama çabası içindeki oyuncunun durumuna üzülmüştü. Can karakteri ile bir süre daha ekranda yer alabilseydi Yalçın Hafızoğlu için kariyerinde yeni ve güçlü bir açılım daha gerçekleşmiş olacaktı.

Yalçın Hafızoğlu tam da kendisine yakışacak bir dizi buldu! 7

Oyuncu yeni sezonda atv ekranında Yalnız Kurt isimli dizinin bir parçası olarak izleyicilerle buluşacak. Osman Sınav gibi etkili bir yönetmen ve yapımcının projesi olması noktasında Yalnız Kurt, geçen sezon izleyicilerin takip etmeye çaba harcadığı bir projeydi.

Ancak dizinin senaryosuna yönelik bazı sıkıntıların ortaya çıkması, Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin bazı olayların anlatıldığı hikaye kurgusunda gerçek hayat ile özdeşleştirmede yaşanan sorunlar en belirgin sorunlardı.

Çağatay Tosun gibi etkili bir yönetmen ile Yalnız Kurt dizisi yeni oyuncuların da desteğiyle ikinci sezonda daha etkili olma hedefinde… Dizinin hikayesine yönelik yapılan düzenlemelerin ilk sezon yaşanan sorunları bitirmesi bekleniyor.

Yalçın Hafızoğlu diziye Barış Serbey isimli karakter ile katılacak ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dönemindeki gibi yine aksiyon dolu sahnelerin içinde olacak.