Ana sayfa Dizi Haberleri Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisi, Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündemi sarsmaya geliyor!

Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisi, Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündemi sarsmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evrim Alasya belki bugüne kadar birçok rolde yer aldı ama Kırmızı Oda dizisindeki performansı kadar akıllarda kalmamıştı. 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, Kırmızı Oda dizisinde Meliha olarak 7 bölümde yer aldı ama hikayenin de en acıklı kadınlarından birisini canlandırdığı için unutulmadı.

Evrim Alasya, geçen sezon Akrep dizisinde de Ferda rolüyle izleyicileri yine kendisine hayran bırakmıştı. Kariyerinde birçok önemli yapımda rol alan oyuncu; Ihlamurlar Altında, Gece Sesleri, Gönülçelen, Güneşin Kızları gibi önemli yapımlarda da faklı rolleri ile biliniyor.

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, iki farklı ailenin birbirleri ile mücadelesini anlatacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Evrim Alasya yer alıyor ve Barış Kılıç ile partner olacak.

Barış Kılıç, 1978 yılında Malatya’da dünyaya geldi ve yine Evrim Alasya gibi oldukça tecrübeli bir isim. 2004 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu; Adını Feriha Koydum, Lale Devri, Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı gibi önemli projelerle kendisini kanıtladı.

Evrim Alasya ile Barıç Kılıç ikilisi, Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündemi sarsmaya geliyor! 54

Son dönemde Yasak Elma dizisindeki Kaya karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazanan Barış Kılıç, Uzak Şehrin Masalı ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerle de geçtiğimiz sezon ekranda yer almayı sürdürdü.

Yeni sezon için Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolünde yer almayı kabul eden oyuncunun Evrim Alasya ile nasıl bir uyum sağlayacağını da hayranları heyecanla bekliyor.

Sıla Türkoğlu’nun da Emanet gibi günlük bir dizide çok başarılı çıkış yapmasının ardından Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil olması, dikkat çekici bir gelişmeydi.

Eylül ayında çekimlerinin başlaması beklenen yeni Show TV dizisinin yeni sezonda büyük bir sürpriz yapması bekleniyor. Dizinin Sıla Türkoğlu’nun geniş hayran kitlesi tarafından şimdiden dünyanın birçok ülkesindeki izleyicilerde heyecan yarattığını da sosyal medyada oluşturulan etkileşim ortamıyla görebilirsiniz.

Evrim Alasya ile Barıç Kılıç ikilisi, Kızılcık Şerbeti dizisiyle gündemi sarsmaya geliyor! 55

30 milyona yakın etkileşim alarak son dönemin en çok öne çıkan dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, hem yerli hem de yabancı milyonlarca dizi hayranının dikkatini çekmeyi şimdiden başardı.