Ana sayfa Sosyal Medya Genco Özak, Çukur’dan sonra yine herkesi şaşırtacak bir dizide!

Genco Özak, Çukur’dan sonra yine herkesi şaşırtacak bir dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında ekran kariyerine Kocamın Ailesi isimli dizideki Can karakteri ile başlayan Genco Özak, 7 yıllık süreçte birbirinden farklı projelerde rol aldı. Vatanım Sensin dizisindeki Mehmet karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, sonra ise Söz dizisinde Kopuk Selim karakteriyle popülerlik kazandı..

Bu dizilerde vatanına hizmet eden iki karakter ile öne çıkan oyuncu, kısa sürede izleyici tarafından büyük destek buldu. Ancak Genco Özak’ın sonraki iki rolü herkesi fazlasıyla şaşırttı. Oyuncu, Güvercin isimli dizide Ökkeş karakteri ile psikolojik sorunlu birisine hayat verdi. Bu rolü harika canlandıran adeta kendisine yeni bir kulvar açtı.

Psikolojik sorunlu ve sokakta bile örneğini görebileceğiniz bir karakteri Güvercin dizisiyle ortaya koyan oyuncu, ardından da benzer bir rolde Çukur dizisinin kadrosunda kendisini gösterdi.

Genco Özak, Kulkan Erdenet karakteri ile bu tür sorunlu adam rollerini çok iyi canlandırabileceğini bir kez daha ispatladı.

Genç oyuncu üst üste yer aldığı 4 önemli diziden sonra şimdi de ilk başrol performansı için sahaya çıkıyor… Benim Hayatım isimli Star TV dizisinde yer alan Genco Özak’ı nasıl bir karakterde göreceğimiz de önem taşıyor.

Oyuncu yine sorunlu birisine mi hayat verecek yoksa izleyicilerin yüreğini ısıtacak bir karakterde mi yer alacak? Dizi hayranları merakla Benim Hayatım isimli yeni projeyi bekliyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile öne çıkan Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak ikilisi de ekranın yeni dizi çifti olacak. Benim Hayatım’ın ilk fragmanı yayınlandı. Farklı bir imaj ile yeniden izleyici karşısına çıkacak olan Genco Özak, Ali karakterini canlandırıyor.

Dram yapımı olan dizinin senaryosunu Bahadır Özdener yazdı. Dizide, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatacak.