Ana sayfa Dizi Fragmanları Gibi’nin merakla beknen tanıtımı yayınlandı! Dizinin Exxen’deki 3. sezon yayınına sayılı günler kaldı!

Gibi’nin merakla beknen tanıtımı yayınlandı! Dizinin Exxen’deki 3. sezon yayınına sayılı günler kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Exxen platformunda yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün başarılı performanslarıyla yer aldığı Gibi dizisi, 2 sezon boyuncu farklı konsepti ile izleyicinin dikkatini çeken ve çok beğendiği bir proje olarak adından söz ettirdi.

Kendine has esprileriyle bilinen komedi oyuncusu Feyyaz Yiğit’in, Aziz Kedi ile birlikte senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Gibi dizisi çok yakında 3. sezonuyla yine Exxen’de izleyici ile buluşacak.

Dijital platformun sosyal medya hesabında dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Gibi yeni sezon bölümleriyle 21 Ekim tarihinden itibaren yayında olacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gibi Dizisi (@gibidizisi)’in paylaştığı bir gönderi

Geçtiğimiz aylarda Gibi’nin Disney Plus’ta yayınlanacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak iddialar asılsız çıktı. Gibi, 6 sezon boyuncu Exxen’de izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün ‘Yılmaz’, ‘İlkkan’ ve ‘Ersoy’ karakterleri ile vücut bulduğu Gibi, Exxen’in dikkat çeken işlerinden biri.

Gibi'nin merakla beknen tanıtımı yayınlandı! Dizinin Exxen'deki 3. sezon yayınına sayılı günler kaldı! 7

İzleyicilerin yeni bölümlerini merakla beklediği Gibi dizisi, komik ve tuhaf olaylarla dolu yeni maceraları ile çok yakında Exxen’de olacak.