Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi için Sıla Türkoğlu hayranlarının çok özel bir isteği var!

Kızılcık Şerbeti dizisi için Sıla Türkoğlu hayranlarının çok özel bir isteği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisindeki başarılı çıkışının ardından Sıla Türkoğlu’nu yeniden ekranda izlemek için heyecanlanan hayranları, Kızılcık Şerbeti dizisini büyük bir merakla bekliyor. Seküler bir aile ortamında serbest ama baskıcı bir anne tarafından yetiştirilen Doğa karakterini canlandıracak olan Sıla Türkoğlu, son 2 yıllık süreçte bir anda büyük bir kariyer çıkışı sergiledi.

Emanet dizisini bırakan ve kendisine yeni bir kariyer planlaması yapan Sıla Türkoğlu, hayranlarından aldığı güçlü destek ile de Kızılcık Şerbeti isimli dizinin kadın başrollerinden birisi olmayı başardı. Evrim Alasya ve Selin Türkmen ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisindeki kadın gücünün temsilcilerinden olan Sıla Türkoğlu’nun Doğa isimli karakterde izleyeceksiniz.

Oyuncunun hayranları dizi ile ilgili yayınlanan her bilgiye, yoruma, fotoğrafa ya da paylaşılan videoya büyük heyecanla yaklaşıyor. Sıla Türkoğlu’nun özellikle yurt dışındaki hayranları da diziyi ve gelişmeleri fazlasıyla merak ediyor. Bu durumu sosyal medyada yapılan yüzbinlerce yorumun ne kadar farklı kültürden insan tarafından paylaşıldığına bakarak anlamak mümkün.

Özellikle Sıla Türkoğlu’nun yabancı hayranları sosyal medyada Show TV’ye çağrıda bulunarak, dizinin İspanyolca, İngilizce, Portekizce gibi dillerde alt yazılı olarak internet ortamında paylaşılmasını istiyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi için Sıla Türkoğlu hayranlarının çok özel bir isteği var! 7

Sosyal medyada Sıla Türkoğlu’nun popülerliği üzerinden Kızılcık Şerbeti dizisi de yurt dışında heyecanla beklenen Türk dizilerinden birisi olmayı başardı. Show TV için farklı dillerdeki izleyicilere ulaşmak ve dizinin gücünün dünyanın dört bir yanına yaymak adına, farklı dillerde içerik üretip bunu youtube, twitter, instagram ve facebook gibi platformlarda paylaşmak çok akıllıca bir strateji olacaktır.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Türkiye’de elde edeceği reytingler kadar, yurt dışında harekete geçirdiği kitleyi büyüterek, yabancı ülkelere satış yapma konusunda da avantajlı bir konumda olduğu ortada.

Show TV, diziyi farklı dillerde alt yazılarla sosyal platformlarda paylaşır mı bilinmez ama Sıla Türkoğlu hayranlarının böyle bir özel isteği olduğunu belirtmek gerekiyor.

Doğukan Güngör’ün de son dönemde dizi sayesinde popülerliğinin hızlı bir şekilde artış gösterdiğine şahit oluyoruz. Sosyal medya platformlarında Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih karakterini canlandırması ve Sıla Türkoğlu’nun yeni partneri olması noktasında, genç oyuncuya gösterilen ilgi katlanarak artıyor. Dizinin başlaması ile birlikte bu ilginin çok daha yüksek boyutlara ulaşması ihtimali bulunuyor.

Seküler bir ailede yetişen genç bir kadının, sevdiği adamın muhafazakar ailesinin içine girmesi ve iki farklı kültürdeki ailelerin, birbirleri ile birçok ortak değere sahip olduklarını da anlayacakları çok ilginç bir sürecin yaşanacağı dizi yakında başlayacak.