Ana sayfa Dizi Haberleri Gıcık Damla, Ceren’i rezil etti! Zalim İstanbul 4. bölümde ‘ağzının payını aldı’ dedirten sahne!

Gıcık Damla, Ceren’i rezil etti! Zalim İstanbul 4. bölümde ‘ağzının payını aldı’ dedirten sahne!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul’un 4. bölümünde yaşanan bir sahne izleyenlerin içinin yağlarını eritti adeta!

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay’ın oynadıkları dizide Ceren’in zengin olma hayalleri ve bu yolda kimseyi gözünün görmemesi dizinin takipçilerini sinir ediyordu.

Televizyongazetesi/Detay – Ceren’e dersini, dizinin ‘gıcık’ karakteri Damla verdi!

Yeni bölümde fenomen Damla, Ceren’in odasında kıyafetlerini denerken yakalıyor ve onu söyledikleri ile rencide ediyor!

Sosyal medyada sahneyi izleyenler, her ne kadar Damla’yı sevmeseler de Ceren’in hakkından geldiğini belirterek yaşanan duruma “Ağzının payını verdi, iyi oldu” yorumlarını yapıyorlar.

Gıcık Damla, Ceren'i rezil etti! Zalim İstanbul 4. bölümde 'ağzının payını aldı' dedirten sahne! 7

Ceren, zengin hayatın nimetlerini yaşamak için Damla’nın odasına girerek eşyalarını karıştırmaya başlıyor. Makyaj malzemelerini kullanıp, parfümünü sıktıktan sonra elbise dolabına yöneliyor.

Teker teker kıyafetleri denemeye başladığı sırada Damla, olayı telefonuna kaydetmeye başlıyor. Ceren, Damla’nın kendisini çektiğinden habersiz giysileri giymeye devam ediyor. En coşkun halindeyken Damla içeri giriyor ve bu anı ona zehir etmeye başlıyor…

Sonrası ise Ceren için bir yıkım, Damla için adeta komedi!

İşte o sahneler…

GENEL HİKAYE

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.